» »

Test OpenGL kartic

Test OpenGL kartic

Tom's Hardware - Tokrat so na Tom's Hardware testirali tri grafične kartice, ki so namenjene profesionalni grafiki. Upam, da ni treba poudarjati, da so take kartice namenjene samo tistim, ki se ukvarjajo z zahtevnimi risarskimi programi in da niti slučajno ne sodijo v računalnik navadnega smrtnika. V navaden računalnik ne sodijo predvsem zaradi enega razloga - cene. Take in podobne profesionalne kartice stanejo veliko denarja in so bolj v domeni visokozmogljivih delovnih postaj. Testirane so bile naslednje tri kartice:
*Elsa Gloria III
*ATI Fire GL 4
*3DLabs Wildcat II 5110

Test teh treh kartic napisan zelo podrobno in temu primerno dolgo. Gotovo ne bo noben posameznik šel kupovati kakšnih Wildcat ali Fire GL grafičnih kartic, zanimiva pa utegne biti Gloria III, vendar ne zaradi cene. Na Gloriji III je pricinjen čip Quadro II, ki ga lahko precej poceni dobimo iz GeForce 2 grafičnih kartic (cinjenje uporčkov), zato si test le-te še posebej oglejte.

1 komentar

Radiant ::

ce gledam teste je definitivno najbolja WildcatII za 3DS MAX ATI Fire GL4 ,Quadro II pa je neki zadi zaj pa ce se upostevamo 2D kvaliteto GF2 cipov je jaz definitivno nebi rabu!Poleg tega pa ce ze delas take stvari sluzbeno ponavadi tak kupis ta drazjo hardware in ne nekaj kaj je dobro za igre spilat!!!

0:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grafična pošast na testu

Oddelek: Novice / Grafične kartice
61525 (1525) AtaStrumf
»

PC Grafična postaja

Oddelek: Kaj kupiti
131632 (1370) Gh0st
»

Profesionalna Grafika

Oddelek: Zvok in slika
91316 (1070) Jux
»

Naj Naj Računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
171327 (981) fiki
»

cad/cam računalnik

Oddelek: Kaj kupiti
271552 (1286) Blue3D

Več podobnih tem