» »

Natečaj za majce

Natečaj za majce

Jaz - Hja, tudi pri designu za majce se je izkazalo, da je tako veliki skupini ljudi, kot so Slo-Techerji, zelo težko ugoditi. Eni ste nad ponujenimi designi bili navdušeni, drugi ravnodušni, tretjim pa so se zdeli zelo grdi. In kaj naj naredimo mi? Ponujamo vsak teden novi design in zavlačujemo izid do naslednjega leta? Nope, odločili smo se za bolj elegantno rešitev: natečaj. Vsak Slo-Techer je tako vabljen, da do konca naslednjega tedna na naš e-mail naslov pošlje svoj predlog. Prosimo, da pri risanju upoštevate, da je tisk možen samo v dveh barvah (raje eni), ter da bo motiv potrebno prerisati v Corel Drawu. Uporabite že narejeni podlagi za sprednji in zadnji del (spredaj, zadaj), barvo pa lahko po želji spremenite v črno ali oranžno (na voljo bodo temno modre, črne in oranžne majice). Vsak osebek lahko sodeluje z večimi vlogami, le dovolj različne morajo biti med seboj.

Vloge bomo nehali sprejemati v petek opoldne (12.00) in takrat tudi pripravili drugi del natečaja, anketo. Obiskovalci boste takrat dobili na vpogled vse prejete vloge (pridržujemo si pravico do izločitve neprimernih in zelo grdih ) in izbrali boste lahko svojega favorita. Glasovanje bo možno samo enkrat, anketo pa bomo zaključili v ponedeljek opoldne.
Sočasno bo potekalo tudi glasovanje za Kul Napisek TM. Predloge prav tako pošljite na naš e-mail, na glasovanje pa bomo ponudili najboljših 10 po naši izbiri.

Avtor, katerega design bo izbran za tisk, bo seveda nagrajen. Dobil bo zastonj Slo-Tech majco, poleg tega pa si bo lahko izbral en aftermarket hladilnik iz naše zbirke (GlobalWin FOP38, Zalmanovi modeli, Thermosonic Thermoengine, Neng Tyi hladilniki, Cooler Masterji, vsi Thermaltaki...). Z majco bo nagrajen tudi avtor izbranega Kul Napiska TM.

Naj se igre začnejo .

11 komentarjev

Elemen_T ::

Dobra ideja.
Sem ze razmisljal in hotel poslat mail 8-)

luni ::

jah drugace se bo ne glede na to, kaj bomo ponudili, pojavilo takoj 10 ljudi ki bodo trdili da je zadeva grda, da oni z levo roko naredijo bolje ter da tega ne bi oblekli pa ce bi jim kdo placeval po minuti nosenja... tako pa bo folk lepo sam izbral kaj bo nosil in noben ne bo mogel tezit nam :)

element ::

Edin pravilno. :D Tole ste se dobr spomnl, tko da bo pomoje kr velik pametnih predlogov padl. :D

_Mortal_ ::

Luni boljš bi nldo do bi blo pet - deset modelev pol pa da tist kup tisga k mu ugaja

luni ::

Ja, bi blo boljse, ampak tudi drazje. Majce se bodo namrec stiskale v komadu, po 100 izvodov recimo, ne pa po narocilu. In kako naj bi pol tiskali majce, ce bi jih bilo vec modelov? Vsake po 100, pa jih potem ne bi prodali in bi si delali izgubo, ali pa bi morili za vsako majco posebej?

To enostavno ne gre...

Tr0n ::

Mater ze vi dolgo organizirate te majce. To se naredi en design in potem se folku ponudi. Ce vzame, vzame, ce ne, pac ne.

luni ::

Eh ja, Tron, tak je to ko poskusas ugodit vsem pa se it neko svobodo odlocanja... jebiga.

rasta ::

blo bi pametn zabrat približno število interesentov za majice...

Hellios ::

zakaj Corel Draw, kaj če ga nimamo ampak mamo zlo dobre ideje

luni ::

slika more za tisk bit vektorska, ampak nisem rekel, da more vas design bit v corel drawu... samo imejte v mislih, da bo potrebno zadevo nekako prenesti tja

Jeebs ::

Brb, prej smo mogl napisat ideje, zdej nej pa še rišemo... Ok, sam da ne bo kraj ideje od drugih...>:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

MAJICE!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
524729 (4059) element
»

Kdaj bodo SLO TECH majice? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
595722 (5035) blue96
»

O majicah... (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
614953 (4953) Jebiveter

Več podobnih tem