» »

Personal Cinema iz Nvidije

Personal Cinema iz Nvidije

Nvidia - NVIDIA je danes predstavila nov produkt za digitalno obdelavo videa, ki se imenuje Personal Cinema. Samo napravico dobimo kot eksterno enoto v plastični preobleki (iMac look). Samo napravico povežemo (potem ko nanjo namestimo TV kabel) z grafično kartico. Vendar pa lahko napravico uporabljamo samo z GeForce2 MX/GTS/Pro/Ultra in GeForce3 grafičnimi karticami. V sami napravi pa je skrit TV tuner s katerim lahko potem gledamo ali digitalno posnamemo kar pač hočemo ter to dokončno obdelamo po naši želji. Seveda pa ima naprava tudi priključek za kamero. Vse skupaj pa si lahko po obdelavi ogledamo tudi na TV zaslonu. Zraven pa dobimo tudi daljinski upravljalnik, ki nam omogoča lažje upravljanje z samo napravo. Kakšna je cena naprave pa se še ne ve. Ogled naj bi bil možen tukaj vendar meni link ni deloval. Lahko je bilo kaj narobe z strežnikom, saj tudi nisem prišel na Nvidiino stran.

1 komentar

Radiant ::

Stvarca bo imela enak philips TV tuner kot ati-jev AIW radeona samo da ne bo obvladal Adaptive deinterlacinga in timeing deinterlacing me zanima kako bo to izgledalo pa tudi 10 Bitnega DACA za video overlay nebo ker nvidia ne meni nic o posebnem cipu za video ala Rage Theater !Zanimiva bo cena!

Ma pa seveda tudi nekaj kaj konkurenca nima in to je daljinec ampak bo zaradi tega posatal tako priljubljen kot Atiajev USB Wonder? bomo pa se videli!

In tako se je odprlo se eno bojisce med graficinima gigantoma!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Preprost alarm - poskus kraje naprave

Oddelek: Kaj kupiti
71142 (739) celk
»

Uhajanje podatkov aplikacijam na pametnih telefonih

Oddelek: Novice / Zasebnost
225666 (3981) KoMar-
»

multitelemetrijska naprava- pomoč in informacije

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
71154 (992) AboxDC
»

Kje kupiti Zalman FanMate

Oddelek: Kaj kupiti
7689 (620) Matek

Več podobnih tem