Forum » Slo-Tech » Forum
Forum
dogkiller ::
Jaz bi mel eno pripombo na forum - no, ni mi jasno to, da ko imaš seznam forumov ti piše da je v njem ogromno tem, ko pa klikneš na njega pa je tam le okoli 30 (ne vem) tem. Verjetno so tu samo nove teme, zanima me pa , kako vidiš ostale.. ?
Pa še en predlog - lahko bi napreimer dodali en "search", da bi lažje našel temo oz. sporočilo ki te zanima, ker je že celo malo morej vsega tega...
Pa še en predlog - lahko bi napreimer dodali en "search", da bi lažje našel temo oz. sporočilo ki te zanima, ker je že celo malo morej vsega tega...
Tomi ::
Ok, ker vidim, da si bolj ali manj svež..
Če želiš videri več tem, si to nastaviš v osebnem profilu, in sicer daš pod prikaži teme za XY dni nazaj.. Če daš število dni do 6.11.2000, bo prikazalo vse.
Search: sicer ne vem, kako bo Primožu to všeč, ampak search je napol že narejen, samo server ga ne bi prenesel.. Sedaj pa veste
Če želiš videri več tem, si to nastaviš v osebnem profilu, in sicer daš pod prikaži teme za XY dni nazaj.. Če daš število dni do 6.11.2000, bo prikazalo vse.
Search: sicer ne vem, kako bo Primožu to všeč, ampak search je napol že narejen, samo server ga ne bi prenesel.. Sedaj pa veste
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iskalnikOddelek: Slo-Tech | 2249 (1167) | shotalick |
» | Preprosta PHP aplikacijaOddelek: Izdelava spletišč | 4710 (4114) | Jerry000 |
» | podnapisiOddelek: Slo-Tech | 1453 (1253) | Ziga Dolhar |
» | Kako zaceti z PHP in MySQLOddelek: Programiranje | 2427 (2131) | simon |