News.com - Takole nekako bi se lahko začela nova reklama za PowerBooke, v kateri bi nastopal verjetno najbolj znani heker vseh časov, Kevin Mitnick.
Po dolgih letih bo namreč spet lahko začel uporabljati internet. V tem članku si lahko preberete kam bodo odpotovali prvi paketki, ki jih bo v internet poslal prvič po 8 letih.
In kaj ima pri vsem tem Apple? Kevin Mitnick si je za svojega sodelavca v online življenju izbral ravno 17" PowerBooka :)
Novice » Varnost » "...I used to hack with Windows laptop and I got caught, now I use PowerBook..."
totimato ::
no ja. če bi bil res tako dober hacker, ga ne bi dobili, če pa bi ga, pa bi dobil dobro službo v kakšni vladni organizaciji ne pa zapor.
še en škulj, če se mene vpraša
lp
še en škulj, če se mene vpraša
lp
andrej ::
ce so ga dobli to se ne pomeni, da ni dober hacker. mitnicka pa ne mores primerjat s skuljes, ker kar je skulj naredo ni nobena znanost ali kaj posebnega. pac samo norec, ki je sel nekaj izsuljevat...
glede novega 17" powerbooka pa je zadeva zelo opasna, samo zakaj Apple dela tako grde prenosnike. osebno mi full ni vsec tako velik prazen prostor med tipkovnico in robovi prenosnika... na tak prostor bi lahhko spravli pravo navadno tipkovnico, oni pa ne, morajo met prazen plac... grr
glede novega 17" powerbooka pa je zadeva zelo opasna, samo zakaj Apple dela tako grde prenosnike. osebno mi full ni vsec tako velik prazen prostor med tipkovnico in robovi prenosnika... na tak prostor bi lahhko spravli pravo navadno tipkovnico, oni pa ne, morajo met prazen plac... grr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še več novosti iz Apple-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4178 (3681) | TribesMan |
» | powerbook ali sonyOddelek: Kaj kupiti | 1435 (1153) | Keyser Soze |
» | Hitrejši iBooki in PowerBookiOddelek: Novice / Procesorji | 2866 (2866) | Byla |
» | Nakup profesionalnega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1412 (1107) | darkolord |