Slo-Tech - Naš Stilist™ xbite je ustvaril tri očesu zelo privlačna ozadja. Ker enostavno ne moremo brez tega, da bi se z njimi pobahali, ter vam jih ponudili v dolvleko, hitro odjadrajte na tole stran, kjer si jih lahko ogledate, shranite ter najlepšega nastavite, da vam bo krasil namizje. Komentarji zaželeni.
OK, ozadja imamo. Kaj sledi? Jasno, 3D screen saver. Trenutno ga ima le ena stra, xbit labs (za njih ga je naredila firma Ultrag.com). In porečete, da v naši skupnosti ni nikogar, ki bi ga bilo dovolj v hlačah da naredi SC (FPS varianta) vsaj na tem rangu, DX8 po možnosti?
Ja itak, moramo senitela v to prepričat, da naj naredi dve verziji dx8.1 ter dx9 pa še benchmark naj not implementira, pa bom mogoče še screensaver potem vklopil. Senitel jaz verjamem da si sposoben, gremo na delo
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
McHusch, nikarte jokat zaradi logota. Pošlji mi na spodnji mail svojo gsm številko in logotip ki bi ga imel, pa ti ga prijazno pošljem preko LogoManager-ja...
Aja, da ne bo kdo mislil: Ozadje za Slo-Tech lahko naredi _vsak_. Če si bo kdo vzel čas in udejanil svoje ideje, mi pošljite ozadje na sergio@slo-tech.com.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Poslano tudi tebi! Sej drugače pa imam v načrtu, da se bo dalo z povratnim sms-om dobiti brezplačno slo-tech logotipe, plačal se bo samo sms ki bo vseboval zahtevo za logotip po ceniku operaterja, samo moram še z nadrejenimi govorit pa se pomenit, če bodo za to.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!