» »

Neznosno cviljenje

Neznosno cviljenje

andrejc ::

Nov pc(3dni mlacom), plata ls kta pro, (Thunder 900, 256 ram, 20 gb ibm disk, dvd pioner, cd-rw) z programi deluje ok. Ko pa poženem igro(resni samo ali pa SOF), začne po nekaj sekundah iz pc-a prihajati oglušujoč zvok(120 db). Ker sem sumil disk, smo ga na servisu zamenjal, pa je isto. Ne vem kaj bi blo???:\help

mail
andrejc
  • spremenil: andrejc ()

cyber ::

ja tvoja plata ima voice diagnostic, isto kakor moja sam na tvoji se tega ne da isklopit,vsaj kolikor jaz vem na moji se da,plata ti nekaj sporoča da nekaj ni vredi,zato se ti dere iz speakera,maš vse nastavitve tovarniško nastavljene,če se pol ga itak imaš v garanciji pa nesi nazaj pa naj se oni na servisu zezajo,ker v tvojem primeru imaš comp star komaj tri dni in si ti ne splača šarit po njem.saj si fejst plačal zanj,zato naj ti oni lepo porihtajo zadevo.

Yohan del Sud ::

čaki čaki iz pc-ja? iz škatle same ali iz zvočnikov na škatli?

andrejc ::

cudne stvari se dogajajo. Ohisje sem dal dol, brez njega pa je lepa tisina. Mislil sem da je problem ventilator. Pa ni. Cudno???
andrejc

MTB ::

Mislim da je nekje na forumu en tip zapisal, da v njegovi mašini prihaja do piskanja zaradi kroženja zraka skozi luknjice na ohišju. Da se slučajno tudi pri tebi ne dogaja podobna zadeva? Kakšen hladilnik pa uporabljaš?
RS

andrejc ::

cooler mam AMD Socket A cooler ball bearing. Sem pa probal zagnat pc se brez ventilatorja(10 minut), pa ustavil vent na graficni (GF 2mx400), isto. Izklopil bom se pc zvocnik, ce pol ne bo nc bols, gre pa nazaj na servis. Cudn je samo to, da pri programih ni problemov.
andrejc

Highlag ::

Hmm. Nekaj podobnega se je zgodilo meni, ko sem se igral z navijenjem. Ko sem dvignil frekvenco fsb je čez nekaj časa, ko je bil računalnik pod obremenitvijo začel piskat speaker na matični plošči. No ko sem frekvenco spustil nazaj je bilo vse u redu. V navodilih za matično ploščo nisem našel nobene obrazložitve za piskanje pa sem potem odnehal z navijanjem;(.

andrejc ::

Hvala RS. DEjansko je krivda ohišja. Pc imam brez ohisja, ni nobenega "piskanja". Dogovorjen sem tudi za zamenjavo le tega, ceprav je to ohisje Macase (cena 19 K). Zanimivo
andrejc


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
19925014 (7771) hojnikb
»

Coil Whining

Oddelek: Strojna oprema
444350 (3760) IcyFox
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

Oddelek: Pomoč in nasveti
491951 (1414) Dominik91
»

cviljenje kondenzatorjev???

Oddelek: Strojna oprema
232375 (1924) SSH
»

false alarm?

Oddelek: Pomoč in nasveti
171325 (1079) Yohan del Sud

Več podobnih tem