Forum » Hlajenje in modifikacije » Adapter 60 na 80mm
Adapter 60 na 80mm
Snajper ::
Zanima me, kje pri nas bi se dal dobit adapter za ventilator iz 60mm na 80mm. Bi rad Volcanota stišal in izboljšal.
Še eno vprašanje. Sem ga že probal na www.listan.de naročit, pa ne dobim nobenega odgovora (dobil sem edino potrdilo na začetku, ampak kolikor razumem nemško bi moral dobiti še en odgovor z vsemi izračuni za tujino). Od naročila je minilo že 10 dni. Kakšne so vaše izkušnje; a naj čakam, še naprej?
Hvala
Še eno vprašanje. Sem ga že probal na www.listan.de naročit, pa ne dobim nobenega odgovora (dobil sem edino potrdilo na začetku, ampak kolikor razumem nemško bi moral dobiti še en odgovor z vsemi izračuni za tujino). Od naročila je minilo že 10 dni. Kakšne so vaše izkušnje; a naj čakam, še naprej?
Hvala
msmiha ::
Enkrat je že bila ta tema in tam je pisalo kako si ga narediš sam. Če boš mel srečo ti bo tisti odgovoril, ki je takrat napisal. Vem pa, da si potreboval neke krpe in neko lepilo, ki si ga kupil v trgovini z avto deli
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
SkIDiver ::
Ja to sm jz napisu. Gre za poliester set k ga uporablaš za popravilo branika od avta, če ga kje razbiješ. Dobiš vse skupi v trgovini z barvami in laki pa tam vpraš pa ti bojo povedal kako se dela s to zadevo. Adapter najbolj da nardiš v obliki piramide. Bo najbolj zaleglo.
Windi ::
Probaj si ga naredit iz tanke pločevine.
Sedaj si ga jaz delam, na katerega bo pihal 120mm sunon
Sedaj si ga jaz delam, na katerega bo pihal 120mm sunon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autodoc, Rezervnideliavtodeli24 in ostaliOddelek: Na cesti | 4769 (3462) | treker |
» | Kolk imate do prve resnejše trgovine z živili ?Oddelek: Loža | 2740 (2068) | zee |
» | ReklamacijaOddelek: Loža | 2539 (1121) | neon21 |
» | Ventilatorji (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 13608 (10451) | BlackCaiman |
» | eBayOddelek: Loža | 1311 (1124) | Eschelon |