Forum » Strojna oprema » Matična
Matična
_Mortal_ ::
Jaz mam grafično kartico z AGP vodilom in moja matična ma AGP vodilo nameravam kupit eno grafično k podpira AGP 2x/4x a bo delala na moji matični (BH6) al bom rabu novo matično kupt
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Ja sam a bo prepustnost tud 2x/4x . neki me zanima kdaj si ti postal owca
OZZY ::
Glej Bh6 ima samo agp2x. Kartica ti bo delala na tej možnosti, tudi če grafična podpira 4x.
Go with the flow.
A.L.T. ::
hehe, je ze nazaj med nami (yjj)mortal, ka ti ni mal cudno da ce osnovna podpira 2x da bo vseskup delal na 4x? to je tko k da mas pekača k lahk snema največ z 4x, pa kupiš cd-je za 16x, in pol bi snemu te cd-je s tem pekačem z 16x! hehe
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.
Piše mi : Setup was unable to complete installation try to setup your display with a standard VGA driver before running setup
grefična je :Ati Radeon 32MB z Tv-Out
grefična je :Ati Radeon 32MB z Tv-Out
Jaz sm tud to mislu šel sem na micro$oft inštaliral Directx 8 al 8.a restartal comp in inštaliral gonilnike 800 pa še neki pik sm pridobu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI vodilo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4904 (4124) | gavro |
» | Nakup grafičneOddelek: Kaj kupiti | 1149 (893) | opeter |
» | AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?Oddelek: Strojna oprema | 2160 (1771) | mojsterleo |
» | gigabyte radeon 9200 v agp 2xOddelek: Strojna oprema | 1586 (1374) | deco16 |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4140 (3439) | TribesMan |