Forum » Pomoč in nasveti » Temperatura?!
Temperatura?!
Elemen_T ::
Imam AMD 800,plata Microstar,2x vent 60x60, midi tower
NI OVERCLOCKan pa pridejo ven takile rezultati:
CPU temp: 59
Chassis: 32
(Fan speed CPU: 5851rpm)
Kaj je problem?
NI OVERCLOCKan pa pridejo ven takile rezultati:
CPU temp: 59
Chassis: 32
(Fan speed CPU: 5851rpm)
Kaj je problem?
Kriko ::
Pojdi na to stran in si oglej maximalne dovoljene temperature za PROCESORJE.
"http://www.heatsink-guide.com/2hotornot...
Kakšen ventilator imaš na procesorju, in povej kje imaš PC oziroma temperature v tem prostoru!!
"http://www.heatsink-guide.com/2hotornot...
Kakšen ventilator imaš na procesorju, in povej kje imaš PC oziroma temperature v tem prostoru!!
tropinovec ::
duron 800
msi k7t turbo
hladilnik titan 5400 rpm
temperatura je 54
sodeč po zgornjem linku, je temperatura procesorja daleč pod najvišjo dovoljeno mejo!
msi k7t turbo
hladilnik titan 5400 rpm
temperatura je 54
sodeč po zgornjem linku, je temperatura procesorja daleč pod najvišjo dovoljeno mejo!
Elemen_T ::
kriko: Ce ja tako, potem ni blema :) Ampak vseeno me cudi ko imajo nekateti na D800@1000 temp proca okol 40-50stopinj...
V sobi imam temp tam okol 25stop cez soncen dan...
lp
V sobi imam temp tam okol 25stop cez soncen dan...
lp
whatson ::
Meni se tudi "pregreva" na podobno temperaturo. 45-65°C nonstop... kar se mi tudi zdi kritično..
mam pa C600, Chaintech (sux) plata... Ohišje mam nonstop odpreto,...
sem ze mislis odpret temo glede tega.
mam pa C600, Chaintech (sux) plata... Ohišje mam nonstop odpreto,...
sem ze mislis odpret temo glede tega.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
||_^_|| ::
če so tist največje dovoljene temperature pol sm jst papež direkt.
mojga durona pr 60 stopninj zabedera do konca
mojga durona pr 60 stopninj zabedera do konca
asPeteR ::
Problem pri vseh AMD-jevih procesorjev (duron, athlon) je ta da ne moremo resnično vedeti kakšna je temparatura proca v resnici, tisko kar nam merijo platke je samo zunanja temparatura proca,...
Kriko ::
Raje kot met odprto ohišje ki ni najboljša rešitev si na tej strani poglej kako se naredi dobro ventilacijo zraka po ohišju!!
http://www.heatsink-guide.com/index.html
http://www.heatsink-guide.com/index.html
gorenc ::
jest sem na tb 1.2G dosegal 56-58st. potem pa se je vse skupaj sesulo, zmrznilo,...v glavnem - JEBA! sem odpru stranico ohisja pa ni nic pomagalo
2. not usmerim en namizni 40cm ventilator in na 3. (najhitrejsi) stopnji zniza temp na 52 stopinj (to je bilo pogojno v redu)
3. na odprti stranici namestim pred volcanota en 8cm vent, ki vlece vroc zrak ven in tem. se cudezno zniza na 45st!!!!! na najvecji obremenitvi (po 3 urah igranja blade of darkness:) juhuhu, samo se nekako moram zrezati stranice da bom namestil not 2 ventilatorja, zdej imam namrec vse skupaj odprto
2. not usmerim en namizni 40cm ventilator in na 3. (najhitrejsi) stopnji zniza temp na 52 stopinj (to je bilo pogojno v redu)
3. na odprti stranici namestim pred volcanota en 8cm vent, ki vlece vroc zrak ven in tem. se cudezno zniza na 45st!!!!! na najvecji obremenitvi (po 3 urah igranja blade of darkness:) juhuhu, samo se nekako moram zrezati stranice da bom namestil not 2 ventilatorja, zdej imam namrec vse skupaj odprto
ChiefThunder ::
če hočeš nižjo temperaturo, si ubod vulacnota za male pare, pa mal termalne paste, bi mogl pomagl. Loh pa nardiš še airflow, en 8*8 spodaj intake, pa enga ki piha zrak ven, alpha exaust blower, če maš plac.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
badboy ::
hmmm
pol sm jst kr dobr skos prsu ker imam po podatkih v biosu:
CPU Athlon 1000: 36 stopinj - ni navit, ventilator je kr ena firma sam je zlo velik in mocan, pa termalna pasteta
Temperatura sistema pa je: 35 stopinj, s tem da nimam namescenih nic dodoatnih ventov
pol sm jst kr dobr skos prsu ker imam po podatkih v biosu:
CPU Athlon 1000: 36 stopinj - ni navit, ventilator je kr ena firma sam je zlo velik in mocan, pa termalna pasteta
Temperatura sistema pa je: 35 stopinj, s tem da nimam namescenih nic dodoatnih ventov
info@badboy.bihosting.com
Matri[X] ::
Jaz mam AMD Duron 700@800Mhz z Volcanotom II in imam pri max. obremenitvi 50°C!!! Ohišje je odprto in neventilirano. Na računalniku imam nameščene Win2k!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3048 (1820) | rejven |
» | p4 prescott na 78°C!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1528 (1189) | miha666 |
» | ugasanje_racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1239) | kubanc |
! | Zračno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 45752 (39648) | StajercSSS |
» | Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8034 (5824) | the_unborn |