Forum » Pomoč in nasveti » Rabim pomoč
Rabim pomoč
Nigga ::
Imam plato Epox Bx6 SLOT1. Podpira do faktorja 8 in od 66-200mhz. Celeroni delajo do 533 (8*66). p3 pa do 800(8*100). Sedaj sem pa videl da se dajo dobit celeroni 800 100mhz. Ali bi delovalo če bi si nabavil ta procesor in adapter??. A ima kdo izkušnje s tem procesorjem. Rabil bi tudi kakšen link kjer bi lahko pogledal kako dobro se da ta procesor navijat. tnx
Too Drunk to Fuck
burekar ::
www.overclocker.com pod CPU database.
Največ je blo 1200Mhz, sam z dobrim hlajenjem. Drugače je pa najbolje, da si tvojo osnovno ploščo preflashaš z najnovejšim BIOS-om in kupiš Celeron 700, ki se ga da navit bolj kot 800-ko in še prišparu boš.
Na epoxovem sajtu bi mogu najt najnovejši bios, i think.
Dodatek: Če pa delaš z adapterjem, lahk pa prek adapterja navijaš, to pa sploh ni problem.
Največ je blo 1200Mhz, sam z dobrim hlajenjem. Drugače je pa najbolje, da si tvojo osnovno ploščo preflashaš z najnovejšim BIOS-om in kupiš Celeron 700, ki se ga da navit bolj kot 800-ko in še prišparu boš.
Na epoxovem sajtu bi mogu najt najnovejši bios, i think.
Dodatek: Če pa delaš z adapterjem, lahk pa prek adapterja navijaš, to pa sploh ni problem.
Nigga ::
jah, 700tka je na 66 jedru, kar moja plošča ne podpira. updejta ustreznega pa ni na epox strani. Zanima me če plata podpira celeron 2, ker takrat še ni blo c2 samo celeron. Na hpji pa piše celeron (66mhz) in p3(100mhz). Po moje bi moglo delat c2 800(100mhz), kljub temu da ni omenjen. 8*100 plata podpira in s tem bi moglo podpirat ta proc. ali ne??
Too Drunk to Fuck
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri PIII bi mi dal najboljse performanse?Oddelek: Navijanje | 1946 (1459) | iro |
» | navijanje celerona 700 MhzOddelek: Navijanje | 1836 (1301) | sheep |
» | BH6 Upgrade - pomočOddelek: Kaj kupiti | 1345 (1131) | boha |
» | Obnova zastarelega sistema...kaksen..CPU...graficno...itd.Oddelek: Kaj kupiti | 1478 (1110) | Boky |
» | Kakšen FSB uporabla C2 800 Mhz?Oddelek: Strojna oprema | 1248 (1071) | ABX |