Forum » Pomoč in nasveti » Povezava na net
Povezava na net
ChiefThunder ::
Zdravo!
Tkole je; če grem downloadat kakšen mal večji fajl, linija čez nekaj časa oslabi in pretok podatkov se popolnoma ustavi. (pr: če grem dl en mp3, se nekje na polovici zadeva ustavi in pol prbije Transfer error-Napster). Kaj mi je storiti? Modem us robotics 56k.
hvala in lp
Tkole je; če grem downloadat kakšen mal večji fajl, linija čez nekaj časa oslabi in pretok podatkov se popolnoma ustavi. (pr: če grem dl en mp3, se nekje na polovici zadeva ustavi in pol prbije Transfer error-Napster). Kaj mi je storiti? Modem us robotics 56k.
hvala in lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
krucymucy ::
Ni resitev, ampak bolj tolazba!
Men to isto dela! Vcas se mi kar ustav vse skup in ne dobi niti enega bita vec
Na napsterju pa sem obupu ze zlo dolg nazaj!
Sem na arnes-u, modem pa motorola 56K-k***** modem
Men to isto dela! Vcas se mi kar ustav vse skup in ne dobi niti enega bita vec
Na napsterju pa sem obupu ze zlo dolg nazaj!
Sem na arnes-u, modem pa motorola 56K-k***** modem
[t502] ::
To je ISP-a napaka.
Jaz vem ko sem se imel dail-up na SiOL-u sem se moral parkrat vcasih priklopit, ker se nekako ni dobro zvezal z racunalnikom in niti page-a nisi moral odpret.
[t502]
Jaz vem ko sem se imel dail-up na SiOL-u sem se moral parkrat vcasih priklopit, ker se nekako ni dobro zvezal z racunalnikom in niti page-a nisi moral odpret.
[t502]
ABX ::
Verjetno se je kak TCP/IP paketek kje zaštopal. Primi telefonsko žico v roke in pihni močno notri.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Koci ::
Ja predlagam ti, da si z interneta pobereš program Download Accelerator, s katerim lahko tudui po prekinitvi naadaljuješ z dowloadom, pa še prenos ti pospeši.
Panta rei!!
[t502] ::
Ali pa Getright. Mani se zdi najboljsi.
DownloadAccelerator pa ne pospesi dowloada edino ce dowloadas z vecimi segmenti, ki Getright tudi zmore
[t502]
DownloadAccelerator pa ne pospesi dowloada edino ce dowloadas z vecimi segmenti, ki Getright tudi zmore
[t502]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pospešitev internetne povezave za 300% ???Oddelek: Programska oprema | 2518 (2009) | Ikarus |
» | Against TELEMACH !!!Oddelek: Omrežja in internet | 1760 (984) | yimi |
» | Program za DLOddelek: Omrežja in internet | 1643 (1394) | jurcek |
» | ADSL problemOddelek: Omrežja in internet | 1557 (1280) | mich |
» | Cable internetOddelek: Omrežja in internet | 1056 (793) | bzagozen |