Forum » Programska oprema » USB 2.0 PREPOČASN PRENOS -> rešitev problema
USB 2.0 PREPOČASN PRENOS -> rešitev problema
Golden eye ::
TO VELJA ZA VSE UPORABNIK TOTAL COMMANDERJA:
Imam digitalni fotoaparat, ki mi podpira USB 2.0 in plato, ki mi podpira usb 2.0, toda ko sem prenašal slike iz digitalca na disk preko najbolj porabnega programa - total commander, je bil prenos samo 800 kb/s namesto 3MB/s (kolikor je zmožna kartica). Potem sem pa probaval namestiti razne driverje in reševal probleme in nič. Nato pa sem probal prenesti slike v drugem programu (raziskovalec) je pa prenos potekal z normalno hitrostjo?
Ugotovil sem, da problem ni v driverjih ali v USB napravah ampak v samem programu Total Commander. Malo sem se poigral po nastavitvam in uspelo mi je, da deluje tudi v total commanderju normalno.
REŠITEV PA JE TUKAJ:
Odpreš total commander -> configuration -> options -> copy/delete -> USE COMPATIBILITY MODE FOR THE FOLLOWING DRIVERS
Imam digitalni fotoaparat, ki mi podpira USB 2.0 in plato, ki mi podpira usb 2.0, toda ko sem prenašal slike iz digitalca na disk preko najbolj porabnega programa - total commander, je bil prenos samo 800 kb/s namesto 3MB/s (kolikor je zmožna kartica). Potem sem pa probaval namestiti razne driverje in reševal probleme in nič. Nato pa sem probal prenesti slike v drugem programu (raziskovalec) je pa prenos potekal z normalno hitrostjo?
Ugotovil sem, da problem ni v driverjih ali v USB napravah ampak v samem programu Total Commander. Malo sem se poigral po nastavitvam in uspelo mi je, da deluje tudi v total commanderju normalno.
REŠITEV PA JE TUKAJ:
Odpreš total commander -> configuration -> options -> copy/delete -> USE COMPATIBILITY MODE FOR THE FOLLOWING DRIVERS
- zavaroval slike: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows File Manager je nazajOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16285 (9826) | alex1999 |
» | Težave s hitrostjo prenosa - WD Elements 500 GbOddelek: Strojna oprema | 1296 (981) | einstein :P |
» | USB kjuč - hitrost branja in pisanjaOddelek: Strojna oprema | 2643 (2264) | zile |
» | Trdi disk deluje počasi.Oddelek: Strojna oprema | 1823 (1546) | fabi1 |
» | Explorer alternativa...Oddelek: Programska oprema | 1739 (1623) | tratto |