Forum » Zvok in slika » Winamp - hot keys
Winamp - hot keys

fuatpanza ::
Mene nekaj zanima. Imam tipkovnico microsoft wireless in tiste tipke na vrhu za štimanje glasnosti, play, next, stop, previous,...in zadnjič mi je uspelo na netu najt navodilo kako se to naredi zdaj pa to nikjer ne najdem. Če bi mi vedel kdo mogoče pomagat, da rešim še to zdaevo?
V tistem njihovem programu(ki je zraven microsofta)se to ne da naštelat. MIslim, da je nekje v winampu samo ne vem kje.
V tistem njihovem programu(ki je zraven microsofta)se to ne da naštelat. MIslim, da je nekje v winampu samo ne vem kje.

lopov ::
Kateri WinAmp?
Ce je verzije 5.x gres v Options -> Preferences -> Media Keys.
Dodas kljukico in dela.
Za verzijo 2.x rabis dodatek, recimo ControlAmp
( http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=143176&show=reviews).
EDIT: silly me ... Kar se pa tice tipk na tipkovnici pa meni delajo same od sebe ne glede na dodaten software (IntelliType) -- ni wireless, je pa MS Internet Keyboard Pro. Vseeno uporabljam Media Keys, ker sem tovrstnega nacina bolj navajen.
Ce je verzije 5.x gres v Options -> Preferences -> Media Keys.
Dodas kljukico in dela.
Za verzijo 2.x rabis dodatek, recimo ControlAmp
( http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=143176&show=reviews).
EDIT: silly me ... Kar se pa tice tipk na tipkovnici pa meni delajo same od sebe ne glede na dodaten software (IntelliType) -- ni wireless, je pa MS Internet Keyboard Pro. Vseeno uporabljam Media Keys, ker sem tovrstnega nacina bolj navajen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Winamp problemOddelek: Programska oprema | 2913 (2693) | Korzhakowski |
» | Kak prisilit winamp da ostane minimiran ob uporabi bližnic na tipkovnici?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1044 (997) | Klemenn |
» | Bass enhancement progyOddelek: Zvok in slika | 1135 (1011) | Silver |
» | ogg->mp3 converterOddelek: Programska oprema | 922 (891) | JOKER |
» | Kvaliteta mp3 v odvisnosti od predvajalnikaOddelek: Zvok in slika | 1233 (1130) | Dr Evil |