Forum » Navijanje » Sodni DAN
Sodni DAN
Medved ::
OC-ju bijejo zadnje ure (minute), drugo leto ne bo več kaj za OC-jat, tud ne bo potrebe, vse boš lahko kupu in to za bagatelo
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
element ::
Kwa je pa tebe zmedl? Tud če je bo tko, so pa še zmer modifikacije. OC ne bo nikol odklenkal.
Liker ::
Kje pa!
Če druzga bo folk sam delal modifikacije na platah (če te ne bojo podpirale OC-ja). O tem pa da bo vse skor zastonj, mislm da to še kar neki časa ne bo res - Debele ameriške riti v podjetjih kot so INTeL (intel inside, idiot outside) in Amd morajo veliko zaslužit, saj veste vzdrževanje velikih hiš,... to so veliki stroški!
Okej - to je blo malo heca na račun naših ''prijateljev'' čez lužo!
LP
Če druzga bo folk sam delal modifikacije na platah (če te ne bojo podpirale OC-ja). O tem pa da bo vse skor zastonj, mislm da to še kar neki časa ne bo res - Debele ameriške riti v podjetjih kot so INTeL (intel inside, idiot outside) in Amd morajo veliko zaslužit, saj veste vzdrževanje velikih hiš,... to so veliki stroški!
Okej - to je blo malo heca na račun naših ''prijateljev'' čez lužo!
LP
burekar ::
Liker: Bod vsaj mal bolj optimist. bil bi že čas, da bi tud v manj razvitih državah računalnik postal nekaj samoumevnega in ne bi blo treba folku tolk dnarja stram zmetat za nekaj neobstojnega. Mislim, da se bliža čas večje dostopnosti in boljšega trga tudi v Sloveniji, čeprav se zaenkrat pocenitve rač. komponent pri nas zgodijo par mesecev kasneje kot pa v tujini.
Hočemo P4 1700 za ceno sirovga bureka!!!
Pa tud za ceno pleskavice bi se dal zmenit.
Hočemo P4 1700 za ceno sirovga bureka!!!
Pa tud za ceno pleskavice bi se dal zmenit.
MaD_Mavr0 ::
>>Dajte se spomnit malo nazaj...INTELI in taki so tudi bli "zakljenjeni" pa je vseeno šlo OC-jat ! Tako, da jaz mislim, da nikoli ne bo omejitve, ....
>>Vedno bo šlo overclockat razen, ko bodo novejši procesorji cenejši od predhodnika.... <<<
>>Vedno bo šlo overclockat razen, ko bodo novejši procesorji cenejši od predhodnika.... <<<
element ::
Ziher tud če zaklenejo proce mi overclockerji zmer kej poštudiramo kako odklenit... Sej amdji so tud zaklenjeni, če jih ne odkleneš.
msmiha ::
Overcockat se bo še zmerj dal tudi drugo leto in nekaj let naprejNaj živi OVERCLOCK!Res pa je, da je vsega lepega enkrat konec sam tega lepega še ne bo tako hitro. Ti garantiram
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
rasta ::
modifikacije so zmerej možne! mašin, ki se jih ne bi dal z modificiranjem izboljšat ni! overclocking bo ostal!!!
Medved ::
TB 1,2 kupiš odklenjenega, jz sm ga kupu pri komtronu in dela ko urca, vsi mostički L1 so povezani
Medved že spet tuki in me natrguje odozad
msmiha ::
Kaj ti ga oni odklenejo al ka?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Binji ::
Se tko slabo navija da se ga ne splaca zaklepat po moje. Overclockanje bo pa tko zmerej mozno. Je ni zascite, ki je ne bi razbili. Poglej na primer piratstvo!
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | i7 8700k (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4719 (3257) | Alien123 |
» | katera plata?????Oddelek: Kaj kupiti | 1452 (992) | borut25 |
» | c1000@1330Oddelek: Navijanje | 1846 (1430) | Spajky |
» | slab duron + temp.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1309 (1142) | Yohan del Sud |
» | Zvocno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2792 (2332) | XtX |