» »

Trdi disk se ne izbriše

Trdi disk se ne izbriše

Trololololo1 ::

Trdi disk se noče formatirati niti low level format ne izbriše nobene datoteke. Na disk se ne da niti nič zapisati. Nekaj časa sem mislil da je trdi disk uničen, čeprav ni nobene napake ki bi jo našel program za low level format. Zdaj pa sem slišal da obstaja virus ki naj bi onemogočil brisanje in pisanje na disk vendar obstaaj nek program, ki naj bi to blokado dal ven. Ve slučajno kdo za ta virus in s katerim programom bi lahko rešil trdi disk?

LP namo2

Dr_M ::

eno neumno uprasanje....ampak mas slucajno v biosu uklopljen virus warning??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

V biosu nisem našel fukncije, kjer bi lahko vklopil virus warning, zato predvidevam da je ta že avtomatsko vklopjena.:\

darkolord ::

Kateri disk imaš?

vesele praznike

Samsung SV4002H :\

Probaj tole

s tem programom sem delal low level format ki ga je dokončalo in na disku ni našlo nobene napake vendar disk še vedni ni bil prazen in so še vedno datoteke gor.

Mogoče bi bilo pametno da povem še to da ko sem formatiral je skočilo takoj na 20% nato pa takoj na 100% in sem najprej mislil da so to bad sectorji vendar jih ni, ker jih nisem še z nobenim programom nisem našel. Disk pa lahko še vedno bp samo brisati in pisati se ne da na njega.

Zgodovina sprememb…

Si probal tudi na kakšnem drugem računalniku?

Ch4N93 ::

v kateri file system (če sploh) maš formatirane particije?
kateri vinsi?
Ni nam lahko...

Win xp sm mel pa NTFS. Pa disk je delu ene 2 leti bp pol je pa crknu kr na enkat k sm hotu formatirat se ni več dalo.

Sem poskušal formatirati tudi na drugih računalnikih pa se je dalo na vseh disk lepo prebrati le brisat nism mogu dol al pa pisat gor.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanci

Oddelek: Novice / Zasebnost
334054 (4054) poweroff
»

Formatiranje - kdaj pognat antivirus?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141990 (1791) Mamaplata