» »

Klima in zvočniki

Klima in zvočniki

Koci ::

Kdo ve, kje bi dobil kakšno poceni klimo in šibedah za v Hondo? Aja pa še to. Kakšne zvočnike je boljše imeti v avtu - sistemske ali ločene, se pravi; basi, dvotonci in visokotonci posebej?
Panta rei!!
  • spremenil: Koci ()

roscha ::

Klimo boš najceneje dobil "pod lipco", z drugo besedo menjaj avto. Naknadna vgradnja klime ni smiselna,saj je draga, pa še 1/2 avtomobila je treba razkopat in nikoli ne dela kot tovarniško vgrajena. Na klimo misli preden kupuješ avto. S "šibadahi" je podoben hec. Sicer naknadna vgradnja ni draga, je pa drug problem - tesnenje. Originalna strešna okna sploh ne tesnijo, pač pa imajo okrog in okrog kanal za odvajanje vode. Nakandno vgrajeni pa kanala nimajo saj bi bilo potrebno predelat celo streho in zato morajo tesniti, ali pa za deževne dni nabavi dežnik. No še iz lastnih izkušenj ti povem da "šibedah" (originalno vgrajen da ne bo pomote) zaleže kot plunek v morje. Kao lepo(??) za videt koristi pa nikakršne. Klima + "šibedah" pa sploh. Koji če ti qurac šibedah če imaš klimo??? A si se že sploh kdaj vozil v avtu s klimo? No in če si se ste imeli verjetno okna in "šibedah" odprte, da je šel lahko hladen zrak ven, ne?

by!

whatson ::

se strinjam z roscho glede klime... klimo kupuj le kot opremo v novem avtomobilu. Zakaj? Preveč stroškov, pa še ne dela tako kot bi morala (vsaj po mojih izkušnjah)...

btw... če pa kupiš klimo.. ne šparaj pri denarju... se splača plačat kakšnega cankarja več... verjemi...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

krucymucy ::

Glede zvocnikov pa tako!
Povsod ni vazno kje, je bol met locene zvocnike (doma, v avtu, avionu....:D)
Moj predlog: Spredi v vrata bas/srednjetonec, Pred prvo sipo visokotonce, v prtlljaznik pa woofer z ojacevalnikom seveda!

burekar ::

Lahk kupiš v Conradu izvrsten pripomoček za hlajenje zraka v prikolici ali avtu, ki dela na principu izhlapevanja vode. Pa ločene zvočnike dej. In zvok naj bo porazdelje, da ne boš mel vsega na zadnji polici, ker se to pol preslab čuje.

DOLF ::

Pa ALARM, da ti vsega ne pokradejo!!!

burekar ::

Pokradejo ti tak al tak, pa če maš alarm al pa če ga nimaš.

Koci ::

8-) Alarm že mam (z blokado motorja), klime zankrat ne bom kupil, ker je predraga, raje dam not kakšen profesionalno narejen šibedah, zvočnike pa bom vzel ločene pri Pioneerju - z ojačevalcme seveda. tnx vsem
Panta rei!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vozilo s panoramskim oknom - izkušnje (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7613766 (8405) chort
»

Vzdrževanje -+15 let starega avta (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7611953 (8495) WizzardOfOZ
»

Kdaj(ura, dan) iti na morje?

Oddelek: Loža
112232 (1972) Gwanaroth
»

Klima za v avto

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
2311407 (10539) 3furious
»

vgradnja strešnega okna v vozilo ? DA ali NE ? - če za klimo ni denarja

Oddelek: Loža
329037 (8577) ||_^_||

Več podobnih tem