Forum » Pomoč in nasveti » Disk nonstop dela ...
Disk nonstop dela ...
titido ::
Po nadgradnji se enega diska kot slave na istem kontrolerju kot je ze en disk (mat. pl. Asus P4p800 lučka diska periodično utripa čeprav ni glede na prejšnje stanje (en disk) nobenih novih procesov.
To "šrotanje" me moti....
mojsterleo ::
>Potem pa kupi tišji disk. "Šrotanje" diskov je vedno prisoten problem...
>Potem pa kupi tišji disk. "Šrotanje" diskov je vedno prisoten problem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
Ja, iščem seveda tudi sočutje avditorija zaradi glasnih diskov, da mi je lažje pri srcu. Vseeno pa iscem tudi resitev, ker je pred namestitvijo drugega diska disk delal le ob izvajanju nekega procesa in ni nonstop šrotal.
SavoS ::
Če maš naložen Office XP ti nonstop šrota po disku, poglej nekje na netu, je bil izpostavljen problem in rešitve zanje.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Predator ::
ti disk to skos dela ali samo ce je nekaj casa idle?
ce drugo poglej ce nimas slucajno vklopljen idle defraging, indexing service oz kaksen "system restore" ( npr VRDB pri Avastu )
ce drugo poglej ce nimas slucajno vklopljen idle defraging, indexing service oz kaksen "system restore" ( npr VRDB pri Avastu )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Ja, disk skoz dela, tudi če je idle, vidiš mogoče bo treba pregledati nastavitve za Avast, hvala bom preveril, če je to vzrok, samo še vedno mi ni jasno zakaj se prej, ko je bil en sam disk to ni dogajalo, Avast nastavitev nisem spreminjal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: titido ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista dela vedno počasnejeOddelek: Operacijski sistemi | 1672 (1102) | bluefish |
» | 158w vs. nx7010Oddelek: Kaj kupiti | 1746 (1528) | okfec |
» | Kok časa se vam bootajo Windows 2000?Oddelek: Operacijski sistemi | 1767 (1420) | bastadu |
» | Dirkač med diskiOddelek: Novice / Diski | 2402 (2402) | undefined |
» | Na tem je več...Oddelek: Novice / Diski | 2121 (2121) | Sergio |