Forum » Programiranje » mysql in baza
mysql in baza
Samurai- ::
Zivjo,ne spada ticicno pod programiranje vendar vseeno ce mi lahko pomagate
namestil sem phptriad ki ima php,mysql in apache
kdor je z tem delal ve,da ko gre na stran localhost
dobi sporocilo Welcome to PHPTriad for Windows v2.11. ter spodaj tekst
ter cisto spodaj link do menija,kjer delas z bazo
PHPMyAdmin PHPMyAdmin is a web-based interface to MySQL. Use it to manage your databases.
vendar ker sem spremenil root password,da ne more vsakdo v moji lokalni mrezi dostopad do baze in spreminjat,mi sedaj ko kliknem na tisti link napise..
Warning: MySQL Connection Failed: Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO) in C:\apache\htdocs\phpmyadmin\lib.inc.php on line 255
Error
MySQL said:
Back
kako bi sedaj lahko dostopal do strani za upravljanje z bazami,glede na to da imam sedaj pod root nastiman password,root je password za MYSQL,sem pod windowsi.
hvala za odgovore
namestil sem phptriad ki ima php,mysql in apache
kdor je z tem delal ve,da ko gre na stran localhost
dobi sporocilo Welcome to PHPTriad for Windows v2.11. ter spodaj tekst
ter cisto spodaj link do menija,kjer delas z bazo
PHPMyAdmin PHPMyAdmin is a web-based interface to MySQL. Use it to manage your databases.
vendar ker sem spremenil root password,da ne more vsakdo v moji lokalni mrezi dostopad do baze in spreminjat,mi sedaj ko kliknem na tisti link napise..
Warning: MySQL Connection Failed: Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: NO) in C:\apache\htdocs\phpmyadmin\lib.inc.php on line 255
Error
MySQL said:
Back
kako bi sedaj lahko dostopal do strani za upravljanje z bazami,glede na to da imam sedaj pod root nastiman password,root je password za MYSQL,sem pod windowsi.
hvala za odgovore
FRP and Strategic lord Samurai-
-->---
-->---
SasoS ::
ne vem kako ima to phptriad ampak če je zraven phpmyadmin lahko root password (oz. metodo autentikacije) štimaš v config.inc.php.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1284 (1004) | dreamtheater |
» | PHP, Apache, MySQL, PHPMyAdmin - namestitevOddelek: Programiranje | 1551 (1362) | slitkx |
» | windows serverOddelek: Izdelava spletišč | 1027 (955) | Kami |
» | SQLOddelek: Programiranje | 1669 (1568) | Trubadur |
» | kako usposobim mysqlOddelek: Izdelava spletišč | 2368 (2216) | rc-car |