Forum » Strojna oprema » voodoo 3500 TV
voodoo 3500 TV
piromann ::
v bistvu banalen problem :)
kartica je pač kakršna je
rad bi le dobu gonilnike, ki bi podpirali tv v win 2000
s tem mam pa probleme, do zdaj nisem uspel najti nobenih ki bi omogočali gledanje televizije, orginalni delajo vse do win me
če mogoče ima kdo isti problem in je artico pripavil,da je omogočala gledanje tv
mi lahko pošle gonilnike
piromanneo@gmail.com
kartica je pač kakršna je
rad bi le dobu gonilnike, ki bi podpirali tv v win 2000
s tem mam pa probleme, do zdaj nisem uspel najti nobenih ki bi omogočali gledanje televizije, orginalni delajo vse do win me
če mogoče ima kdo isti problem in je artico pripavil,da je omogočala gledanje tv
mi lahko pošle gonilnike
piromanneo@gmail.com
piromann
misso ::
Jest sem imel tv tudi pod xp
Za gonilnike pa ti jih lahko pošlem(jih bom probal najti ).
Imel sem jih okoli 5 različnih gonilniku ki sem jih gor nalagal kr zapovrstjo in je delal. Mislim da so bli to gonilniki za usa trg k sem imel tudi opcijo radio(ampak nedela). Bom probal malo pobrskati, napiši tvoj emali
Za gonilnike pa ti jih lahko pošlem(jih bom probal najti ).
Imel sem jih okoli 5 različnih gonilniku ki sem jih gor nalagal kr zapovrstjo in je delal. Mislim da so bli to gonilniki za usa trg k sem imel tudi opcijo radio(ampak nedela). Bom probal malo pobrskati, napiši tvoj emali
kinetik ::
piromanneoNO@SPAMgmail.com odstarni No Spam in bo delal mail.
nic pametnega nimam za povedati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za backup windows sistema z vsemi nastavitvami ter programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1316) | delfinus |
» | Radeon 4870 - problemi z driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 5438 (2501) | dziht |
» | Analogna tv ne delaOddelek: Zvok in slika | 1312 (1150) | cekr |
» | Cviljenje - HelpOddelek: Pomoč in nasveti | 880 (763) | ali3n |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 752 (661) | Borci |