Forum » Pomoč in nasveti » Cviljenje - Help
Cviljenje - Help
buhica1 ::
Inšaliral sem WIN2000 Pro. Poriktal sem vse razen modema. Je Conexant SoftK56 modem. Po celem netu sem iskal driverje in jih nekaj našel. Stvar je taka: modem dela, priključi se na net, toda ne prehena cviliti. Posušal sem že vse, modem speaker na OFF, parameter ATM0, a ne utihne, modemov speaker kar naprej tuli. Prosil bi če ima kdo ta isti modem v WIN2000 in nima tega problema da napiše kakšen driver ima ali kdo ve kakšen drug način izklopiti pa presneti modem speaker.
PLEASE HELP !!! Hvala
Buhica
PLEASE HELP !!! Hvala
Buhica
ali3n ::
Imel sem enak modem - z enakomi težavami. Rešitev je drug gonilnik, ki ga najdeš tule.. Modem identificiraj po čipu. Men je pol nehal hreščat (ušesa so bila hvaležna) .
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Hvala ali3n za pomoč vendar sem ta driver probal že prej, sedaj sem še enkrat odstranil napravo, dal scan new hradware, še enkrat inštaliral ta driver HSFp_W2k.zip in še vedno tuli. Bom verjetno izbral KASTRACIJO !!! A mi kdo lahko bolj potanko razloži kje odklopim ta k... modem speaker (verjetno prerežem kako žico???) Thanks in LP
Buhica
Buhica
Pred kastracijo preveri v nastavitvah, če imaš jakost zvoka na 0... Če ti kej pomaga - mam originalen CD - ti lahko pošlem fileje po mejlu...
- "Rozi vidm." "S psom!"
Ali3n bilo bi fajn če bi jih poslal da probam še to preden ga kastriram.
Moj mail : buhica2@volja.net
Hvala vnaprej
Pozdrav Buhica
Moj mail : buhica2@volja.net
Hvala vnaprej
Pozdrav Buhica
Kot kaže se je modem le rešil kastracije. Končno sem našel pravi driver.
Če ga kdo potrebuje še link
http://www.mri.co.uk/tech-support/drive...
LP Buhica
No fino. Pa maš še zmer "modem z jajci".
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj imate rojstne dneve? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7892 (3529) | ETI3n |
» | Ali ima kdo Radeona na BX plati?!Oddelek: Strojna oprema | 949 (774) | Lith |
» | TV Tuner Cinergy 400 zvok utihne ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 845 (790) | -MiS- |
» | Cinergy 400 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (929) | buhica1 |
» | Program za LAN monitoringOddelek: Omrežja in internet | 1000 (777) | zeroc00l1 |