Forum » Izdelava spletišč » Iščem Flash mojstra
Iščem Flash mojstra
Brilko ::
Zdravo!
Iščem nekoga, ki obvlada program Macromedia Flash (začetniki odpadejo) in je star nekje med 16 in 20 leti. Potreboval bi za izdelavo nekaj animacij (predvsem intro-ji). Delo je plačano po dogovoru.
Če si zainteresiran, mi skupaj s svojimi Flash referencami (linki) pošlji PM (ZS) ali mail, mojega najdeš v profilu skupaj s kratkim opisom.
P.S.: kasnejši kontakt je obvezno preko MSN-ja.
LP,
Brilko
Iščem nekoga, ki obvlada program Macromedia Flash (začetniki odpadejo) in je star nekje med 16 in 20 leti. Potreboval bi za izdelavo nekaj animacij (predvsem intro-ji). Delo je plačano po dogovoru.
Če si zainteresiran, mi skupaj s svojimi Flash referencami (linki) pošlji PM (ZS) ali mail, mojega najdeš v profilu skupaj s kratkim opisom.
P.S.: kasnejši kontakt je obvezno preko MSN-ja.
LP,
Brilko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelovanje profesionalne spletne straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1372) | BlackMaX |
» | A tole res ni za net pa za youtube?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3606 (2540) | hojnikb |
» | Seagate širi nabor hibridnih diskovOddelek: Novice / Diski | 8680 (7750) | Jst |
» | Adobe daje zbirko Creative v najemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7704 (6627) | nekikr |
» | bad bios checksumOddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (1125) | Spajky |