» »

939 Athlon 64 3500+ katera mama plošča?

939 Athlon 64 3500+ katera mama plošča?

Mavr0 ::

Pozdravljeni!:'(

Zanima me, kr že kr lep čas iščem in iščem, pa ne najdem pravega odgovora na moj problem, pa me zanima, če bo tako lažje komu dopisat;

1. ali je sprejemljivo kupiti sedaj ta procesor?
2. katero matično ploščo naj kupim, za ta procesor?

3. ali je disk 120GB maxtor sata 2x o.k. za sata raid z tem računalom===??
4. seveda bi pa dodal še 6600GT TDH grafično zraven...recimo WinFastovo...

Kakšna so vaša mnenja??:\

Lp;
Matej

Ravno s tem problemom se ukvarjam, pa potrebujem konfiguracijo za AMD platformo samo kaj??

>>Tu ze lep cas debatiramo post na to temo se en moj :\

1. Potrebujem predloge za AMD platformo, ce seveda je boljsa za allround delo v mojem primeru??

Gaber ::

Nisi edini s temi problemi, zdele je prehodno obdobje in je nasplošno precej zaj***** odločat se kaj & kako :) ...

1. Proc je pomoje še mal drag, če $ ni problem pol nimaš kej razmišlljat, če ne je pa 3200 winchester tut super zadeva...
2. Glede plat priporočam nForce4, istočasno pa močno priporočam da počakaš kakšen mesec, (če lahko), da se cene pomirijo in da pridejo na trg še plate drugih proizvajalcev (zaenkrat so pri nas sam Asus, Gigabyte & MSI - pa še pri teh je treba podatke o dobavi jemat z veliko rezervo) Če ne moreš čakat, pol priporočam nForce3, dost podatkov o 939 platah je recimo tuki... Zber kakšno pa bomo podebatiral ;) ...
3. O diskih nimam pojma :) Mam WD 1x120 & 1x80... Delata, hihi...
4. Kul kartica, dobiš jo tko na pci-e in agp tko da v vsakem primeru JA! Edin kar morš vedet je da agp odhaja tko da če se odločiš za nForce3 plato z agp-jem boš čez kakšno leto najvrjetneje zelo težko dobil novo (meaning up-to-date) kartico...

Saj si lahko videl kaj trenutno sedaj imam...zato...pa kr ni zadovoljilo mojih pričakovanj...
Kaj mislite o teh dveh računalih...
Primerjava dveh sistemov??

Kaj bi se boljše obneslo za mojo vsestranskost*???:\
Mnenja...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavr0 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DFI nF3 za s939 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1157688 (5821) PrimozR
»

K8: Athlon64, AthlonFX, Opteron (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

76747350 (25219) RC14
»

procesor AMD

201858 (1323) boštjan
»

Plate na nForce4 ! (strani: 1 2 )

514686 (3476) Wortex
»

Plata za athlon64