Forum » Programska oprema » Nastavitev Mozille
Nastavitev Mozille
gonilnik ::
Začel sem uporabljati Mozillo pa mi ob odpiranju strani napiše da dokument ne vsebuje podatkov.Zakaj mi to napiše oz. kaj naj naredim da mi tega več ne bo pisalo?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
Predator ::
Se to dogaja samo pri eni strani ali pri večih?
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
gonilnik ::
Sem opazil pri večih straneh.Nazadnje prav sedaj ko sem stisnil gumb odgovori.
Prav tako se mi ni prikazala nova stran,ampak sem moral še enkrat pritisniti odgovori.
Prav tako se mi ni prikazala nova stran,ampak sem moral še enkrat pritisniti odgovori.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
sk8er ::
točno to se je dogajalo men. Pa sm probu x verzij mozille sam ni pomagalo. Sem spucal register in tudi ni pomagalo.
Veš kaj je pomagalo...format c:
Veš kaj je pomagalo...format c:
Flip that sh*t!
Dolby007 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem si naložu Firefox in sem imel isti problem. Problem sem skušal rešiti z pomočjo slovenskih forumov in nikjer ne uspejo razrešiti problema. Zato sem se odločil da pobrskam po tujih straneh in vam povem rešitev.
Odpravi se ga takole:
1. Napiši v naslov: about:config
2. Najdi nastavitev "browser.xul.error_pages.enabled" in nastavi na true.
3. Poskusi in zdaj ne opozarja več na napake
LP,
Dolby!
Pred kratkim sem si naložu Firefox in sem imel isti problem. Problem sem skušal rešiti z pomočjo slovenskih forumov in nikjer ne uspejo razrešiti problema. Zato sem se odločil da pobrskam po tujih straneh in vam povem rešitev.
Odpravi se ga takole:
1. Napiši v naslov: about:config
2. Najdi nastavitev "browser.xul.error_pages.enabled" in nastavi na true.
3. Poskusi in zdaj ne opozarja več na napake
LP,
Dolby!
frcasek ::
Ja ti pa piše da strani ni našel, vsaj pri meni, pol moram pa reloadat pa gre. Fora je v Pandi antivirusu, predvidevam da maš Pando gor..
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene - nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 7682 (7087) | solatko |
» | Problemi pri pobiranju torrentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1616) | turob2 |
» | Težave z internetnimi brskalnikiOddelek: Omrežja in internet | 2177 (1864) | StratOS |
» | vsiljen programOddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (1267) | Gambino |
» | Kako odstraniti nadležni "search-paga.com/10039/"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (1329) | suntrace1 |