Forum » Programska oprema » FTP stežnik
FTP stežnik
pkalan ::
Kako narediti ftp strežnik.Namreč imam računalnik(harwersko dovolj sposoben pomoje) inštalirane windowse xp proffesional,naložil sem iis,sedaj pa po helpu iščem navodila za postavitev ftpja pa nč.
Am makdo kekšno,hvala.
Am makdo kekšno,hvala.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
pingec ::
napis v gugl ftp server, preber alpa dljaj en server pa manual mas zravn, je pa tega na guuglu ful...
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Microsoft ::
Mors naredit tolko, da pozenes nek FTP Service. Pol mas pa tak snap-in za ta IIS, kjer lahko nastavljas FTP.
BTW, samo deset povezav bos lahko imel na enkrat. Ce pricakujes kaj vec, pol nastav nek timeout na cim manj.
by Miha
BTW, samo deset povezav bos lahko imel na enkrat. Ce pricakujes kaj vec, pol nastav nek timeout na cim manj.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Ziga Dolhar ::
pkalan, v "IIS" skupini v Add/Remove Windows Components imaš tudi FTP strežnik -- imaš tam kljukico?
Ko to namestiš, imaš v nadzorni konzoli za IIS (Administrative Tools) sedaj poleg "web sites" tudi vejo "ftp".
Ni treba nič na roke poganjat.
Če bi pa rad imel malo bolj prijazen (ločenost uporabnikov OS-a in FTP... čeprav je meni IIS rešitev bolj všeč) programček, si pa poglej Buletproof FTP server.
Ko to namestiš, imaš v nadzorni konzoli za IIS (Administrative Tools) sedaj poleg "web sites" tudi vejo "ftp".
Ni treba nič na roke poganjat.
Če bi pa rad imel malo bolj prijazen (ločenost uporabnikov OS-a in FTP... čeprav je meni IIS rešitev bolj všeč) programček, si pa poglej Buletproof FTP server.
https://dolhar.si/
ajagodnik ::
Opica80 ::
oj!
imam pa tudi jaz eno vprašanje glede FTP serverja v W2k Server. Zanima me če se da narediti tako da ima vsak oz. nekateri userji različne poti do datotek. In če se da kako se to naredi?
imam pa tudi jaz eno vprašanje glede FTP serverja v W2k Server. Zanima me če se da narediti tako da ima vsak oz. nekateri userji različne poti do datotek. In če se da kako se to naredi?
Opica80
Screamboy ::
ja kaj pa v linux sistemi za to je nekprogram proftpd al kaj je že. ga ve kje se to sploh potem nastavi ko si ga namestiš
Tilen ::
naregis si test file.
sh sample-configurations/PFTEST.install
Potem dobis v root diru mapo tmp pa not za spremenit confige.
Ko pa mas to urejeno pa pol pac zalaufas like:
./proftpd -n -d 5 -c /tmp/joze/joze.conf
sh sample-configurations/PFTEST.install
Potem dobis v root diru mapo tmp pa not za spremenit confige.
Ko pa mas to urejeno pa pol pac zalaufas like:
./proftpd -n -d 5 -c /tmp/joze/joze.conf
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | alternativa programa SERV-U za osebni serverOddelek: Programska oprema | 2606 (2060) | XPfrik |
» | FTP programOddelek: Programska oprema | 2155 (1989) | Fatboyslim |
» | siol 10 mb free, kako izkoristitOddelek: Omrežja in internet | 1366 (1198) | Gandalfar |
» | FTP program za prenos datotekOddelek: Izdelava spletišč | 2294 (2146) | CaqKa |
» | Kateri program za ftp uporabljateOddelek: Programska oprema | 1451 (1248) | Tilen |