Forum » Pomoč in nasveti » ponovno nalaganje windowsov
ponovno nalaganje windowsov
selena ::
Mi lahko prosim pomagate pri ponovnem nalaganju windowsov?
Imela sem Ghost CD, pa očitno nekaj ni bilo ok z njim, ker se C: ni ghostal do konca. Zdaj se ne da niti v varni zagon. Kako naj naložim windowse? Poskušam boot from CD pa nič. Ne vem, mogoče je slab CD z windowsi.
Kaj naj?
Imela sem Ghost CD, pa očitno nekaj ni bilo ok z njim, ker se C: ni ghostal do konca. Zdaj se ne da niti v varni zagon. Kako naj naložim windowse? Poskušam boot from CD pa nič. Ne vem, mogoče je slab CD z windowsi.
Kaj naj?
Matej S. ::
Če koga poznaš s Windows Milenium naj ti naredi varnostno datoteko.
Daj jo v računalnik.Zagnalo se ti bo help redme.Prtisni izhod in dobila boš vrstico za pisanje kot v MS-DOS.Še prej pa v Biosu nastavi first bot device na cd,second bot device pa na floppy.
V vrstici napiši c:\setup.exe in zagnal se ti bo Windows XP.Če pa ga ne bo zagnalo pa je s cd-ju neki narobe.
Daj jo v računalnik.Zagnalo se ti bo help redme.Prtisni izhod in dobila boš vrstico za pisanje kot v MS-DOS.Še prej pa v Biosu nastavi first bot device na cd,second bot device pa na floppy.
V vrstici napiši c:\setup.exe in zagnal se ti bo Windows XP.Če pa ga ne bo zagnalo pa je s cd-ju neki narobe.
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nalaganje OS na drugi trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3483 (3107) | daBunks23 |
» | Select proper boot deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 4952 (2981) | arc-x |
» | Acer Aspire 5520Oddelek: Strojna oprema | 1200 (1014) | DeeCoy |
» | Kaj naredit ki se mi windows xp noče zagnatOddelek: Operacijski sistemi | 752 (616) | danijel25 |
» | Nastavitev Win XpOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1446) | Jana |