Forum » Mobilne tehnologije » Barvanje mobitela
Barvanje mobitela
neres ::
Pozdravljeni!
Imam telefon Siemens C55 in bi ga rad pobarval v kako črno, sivo... barvo.
Vem da z alkoholnim flomastrom gre barva dol, zato me zanima kako barvo naj uporabim. Je zelo gladka plastika.
Pa če ima kdo kako poceni ohišje bi bilo tudi v redu.
Imam telefon Siemens C55 in bi ga rad pobarval v kako črno, sivo... barvo.
Vem da z alkoholnim flomastrom gre barva dol, zato me zanima kako barvo naj uporabim. Je zelo gladka plastika.
Pa če ima kdo kako poceni ohišje bi bilo tudi v redu.
sba27 ::
pa se nekaj ce bos uporabil sprej mr pod nujno mal zbrusit da plastika postane hrapava ce ne je delo zastonj se ti bo barva dol lusla jst sm si ga pobarval pa mi je drzalo skor 1 leto dokler ga nisem popraskal za to pa ni resitve. probi bos videl
nodrim ::
ej ... jst čist resno to okol laka ...
ful dobr se prime gor in v miljon barvah ga lahko dobiš .. tut kake bleščice, ko je želih nov let
ful dobr se prime gor in v miljon barvah ga lahko dobiš .. tut kake bleščice, ko je želih nov let
neres ::
Ok, bom probal z lakom za nohte. A da potem še s prozornim si tudi resno mislil? A tako zdrži več časa?
p.s.: Siv lak za nohte je nekaj kar dejansko obstaja?
p.s.: Siv lak za nohte je nekaj kar dejansko obstaja?
K0K0 ::
Tole z lakom za nohte je blo par let nazaj zelo popularno med žensko populacijo. Sam potem so mobiteli množično crkovali, ker so jih prale v acetonu . Drugač pa si ga je en moj kolega pobarval kar z dvokomponentnim avtolakom sicer so ble potem tipke mal trše, ker se je lak nabral tud na robovih sam zgledal je pa ql.
Tody ::
Sam sprej ti ne bo zadostoval, razen če boš imel telefon v etuiju.
Drugače se ti bo tam kjer je največja obraba poznalo belo... Če pa ga prešpricaš še z kakim lakom. Če hočeš res dobro narest rastavi telefon in poprosi kakega ličarja da ti dvakrat pihne z barvo ter dvakrat z lahkom pa bo držal dokler se ne boš naveličal...
Drugače se ti bo tam kjer je največja obraba poznalo belo... Če pa ga prešpricaš še z kakim lakom. Če hočeš res dobro narest rastavi telefon in poprosi kakega ličarja da ti dvakrat pihne z barvo ter dvakrat z lahkom pa bo držal dokler se ne boš naveličal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkrusen delcek barve na avtomobiluOddelek: Na cesti | 10098 (1424) | MIHAc27 |
» | S čim očistiti termalno pasto s procesorja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5497 (4409) | opeter |
» | Poskodovan cpuOddelek: Strojna oprema | 1609 (1035) | Sssaga |
» | Kako pobarvat CD/DVD-ROM?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2431 (1940) | Nejc Pintar |
» | limanje celerona slot1Oddelek: Navijanje | 1293 (1143) | webcreator |