Forum » Programiranje » Visual Basic pomoč
Visual Basic pomoč
demokedes ::
Pozdravljeni,
Spravil sem se pisat en makro v Visual Basic-u za word. Zdej me pa nekaj zanima. NAredil sem določeno UserForm-o.
Zdej pa takole: Imam določeno excelovo datoteko. Rad bi dostopal do podatkov znotraj te datoteke in jih obdeloval z macrojem, ter nato vnesel v word.
Zanima me torej, kako se v Visual basic-u dostopa do excelove datoteke. Upam, da se to da. Malo se mi mudi, tako da bo kakršnakoli pomoč ali namig več kot dobrodošla. Če ne druzga mi pomagajte, s tem, po čem naj iščem na googlu.
Že vnaprej hvala.
Spravil sem se pisat en makro v Visual Basic-u za word. Zdej me pa nekaj zanima. NAredil sem določeno UserForm-o.
Zdej pa takole: Imam določeno excelovo datoteko. Rad bi dostopal do podatkov znotraj te datoteke in jih obdeloval z macrojem, ter nato vnesel v word.
Zanima me torej, kako se v Visual basic-u dostopa do excelove datoteke. Upam, da se to da. Malo se mi mudi, tako da bo kakršnakoli pomoč ali namig več kot dobrodošla. Če ne druzga mi pomagajte, s tem, po čem naj iščem na googlu.
Že vnaprej hvala.
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | postal bi programer (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10333 (8662) | videc |
» | Huda tezava v excell-u!!!- samo za experteOddelek: Programska oprema | 2450 (1855) | appz |
» | [C++] Žigosanje programske opreme - Borland command lineOddelek: Programiranje | 1165 (1034) | Srachko |
» | Excel - odstrani vse makreOddelek: Programiranje | 1390 (1351) | tratto |
» | Deregistracija DLL-a?Oddelek: Programiranje | 1054 (945) | Nazgul |