Forum » Zvok in slika » želim posneti 6 ur zvoka
želim posneti 6 ur zvoka

Scorpia ::
torej, do zdej poznam program ki mi je bil všeč za zajem zvoka "total recorder".
zdaj me zanima tiste, ki imate izkušnje. ali bi program 6 ur pravilno posnel, torej ne da bi se zatikal, ker pri nakaterih programih se mi je zvok začel zatikat že pri 45 minut snemanja. total recorder pa je lepo snemal čez eno uro, dalje pa nisem šel.
Ali pa predlagate kakšen drug dober program (če ni free, ga bom že kupil, sam da je dober).
do zdej sem snemal v wav format, kako bi se obneslo v mp3. Za zatikanje pa sumim da preveč pride v pomnilnik ker wav zasede veliko (eni programi ne snemajo sproti v disk ampak direkt v ram in pol ga zmanka? in pride do tistega štekanja), mp3 pa manj zasede in nebi smel biti zatikanja?
zdaj me zanima tiste, ki imate izkušnje. ali bi program 6 ur pravilno posnel, torej ne da bi se zatikal, ker pri nakaterih programih se mi je zvok začel zatikat že pri 45 minut snemanja. total recorder pa je lepo snemal čez eno uro, dalje pa nisem šel.
Ali pa predlagate kakšen drug dober program (če ni free, ga bom že kupil, sam da je dober).
do zdej sem snemal v wav format, kako bi se obneslo v mp3. Za zatikanje pa sumim da preveč pride v pomnilnik ker wav zasede veliko (eni programi ne snemajo sproti v disk ampak direkt v ram in pol ga zmanka? in pride do tistega štekanja), mp3 pa manj zasede in nebi smel biti zatikanja?

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MP3 recordingOddelek: Zvok in slika | 1056 (989) | Elemen_T |
» | Snemanje zvokaOddelek: Zvok in slika | 1108 (985) | Spajky |
» | z audio kasete na racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2725 (2576) | kisser |
» | radio/kasete/lp v mp3Oddelek: Programska oprema | 2039 (1908) | rimljan |
» | WAV ProgramčekOddelek: Zvok in slika | 1440 (1271) | Matek |