Forum » Omrežja in internet » ne najdem omrežne soseščine
ne najdem omrežne soseščine
marclarz ::
na nek star racunalnik bi rad instaliral raspppoe...
sem ze prebral navodila pa vse, ampak ko pridem do tistga dela ko pise desni klik na omrežna soseščina oziroma network and dial-up connections, nastane problem ker te mape NI. morala bi bit v namizju kolkr js vem, pa je ni. omrežje na klic je, ampak to ni to kajne? v tej mapi naj bi bla ikona local area connection, in pol bi mogu dat desni klik, lastnosti in tako dalje...
tole je iz navodil:
This protocol requires the Dial-Up Networking component of Windows to operate. to je omrezje na klic, ne? to mam.
in tole:
Right-click the Network Neighborhood (Windows 95/98/98SE) or the My Network Places (Windows ME) icon on your desktop and select Properties to bring up the Network Configuration window.
-no tukaj nastane problem.
upam da me razumete, pa da nism prevec zakompliciral
hvala za pomoč
sem ze prebral navodila pa vse, ampak ko pridem do tistga dela ko pise desni klik na omrežna soseščina oziroma network and dial-up connections, nastane problem ker te mape NI. morala bi bit v namizju kolkr js vem, pa je ni. omrežje na klic je, ampak to ni to kajne? v tej mapi naj bi bla ikona local area connection, in pol bi mogu dat desni klik, lastnosti in tako dalje...
tole je iz navodil:
This protocol requires the Dial-Up Networking component of Windows to operate. to je omrezje na klic, ne? to mam.
in tole:
Right-click the Network Neighborhood (Windows 95/98/98SE) or the My Network Places (Windows ME) icon on your desktop and select Properties to bring up the Network Configuration window.
-no tukaj nastane problem.
upam da me razumete, pa da nism prevec zakompliciral
hvala za pomoč
ma jao... seveda. sam zej je pa se vec problem nastov k mi je zacel tezit, ko sem izbral iz diskete pac ta winpppoe.inf, da ne najde ndiswan.cat ta datoteka naj bi bla ze z winsi instalirana, a pri meni ocitno ne. cd-ja pa nimam, mislim pa da je zapakirana v eni od .cab datotek.
sem videl da je nekdo ze imel tak problem. kje bi lah dobu ta ndiswan.cat???
sem videl da je nekdo ze imel tak problem. kje bi lah dobu ta ndiswan.cat???
SasoS ::
Ja naštimaj mu pot do .cab datotek. Če jih nimaš ti 1 fajl ne bo nič nucal saj jih boš rabil še ene par...
SavoS ::
Kaj pa če mu naštimaš pot na win 98\system mapo ali pa na win 98\system32 mapo kaj pol napiše??
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SavoS ()
nimam teh .cab datotek pomoje (ke pa naj bi bile?)
ce mu nastimas system ali system32, je isto. ne najde nic
ce mu nastimas system ali system32, je isto. ne najde nic
Meamoto ::
Probaj še pod c:\windows, drugače pa rabiš CD od windowsow, kjer so *.cab datoteke v mapi \win98.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98 - moder ekran z naslednjo vsebino...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1528) | Vajenc |
» | Računalnika fizično povezana > Kaj pa zdej?Oddelek: Strojna oprema | 9557 (6493) | bastadu |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5211 (4447) | Klemenn |
» | kje naj dobim te 4 datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1249) | ToniT |
» | W2k deinštalacijaOddelek: Programska oprema | 1117 (1011) | appz |