» »

Internet povezava

Internet povezava

XsenO ::

Imam dva računalnika povezana v mrežo in modem na enmu in bi rad da jih povežem oba na internet toda mi ne uspe uporabljati windowsov program za skupno rabo internet povezave oz. en pc se mi noče povezat
1 + 1 = 1

tec ::

Lahko poskusis z proxyem. Enega preprostega dobis tukaj. Instaliras ga na masino, kjer imas modem. Na drugi, pa samo nastavis, da se povezuje preko proxya in preko IPja tiste masine, kjer imas modem.

hm.... mi ne vspe najbolje s tem programo nastavit zna kdo kako se nastavi windowsov program za tto meni je nekoč ga uspelo vsposobiti zdaj pa noče
1 + 1 = 1

Matri[X] ::

Računalnikoma dodeli IP naslove. Prvemu (z modemom) daj 192.168.0.1, drugemu pa 192.168.0.2. Na drugem računalniku napisi pod proxy nastavitve 192.168.0.1 v vseh primerih. Te nastavitve veljajo za vse Proxy Cliente!

že probal pa noče delat. pa stem proksijem mi ne uspe konfigurirat ne pošte ne iger samo browser
1 + 1 = 1

pino ::

Ce imas win98se nalozi te gor in vklopi ics, pa ti bo delalo vse brez problema
LP Pino

Can ::

V eni reviji (TIM) sem bral, da se pri Win98se pogosto pojavljajo težave kljub vsem pravilnim nastavitvam. Tedaj sledi ponovna namestitev win.

Kekec ::

aja ne se enkrat nalagat to nima nobene veze, ti samo lepo prever ce mas vse potrebno pa to, drugace mas ma na netu dosti teh informacij za vzpostavljanje povezave in skupne rabe za internet in problemi zraven seveda!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako nastaviti LAN?

Oddelek: Omrežja in internet
3311638 (7308) Tomi
»

skupna raba omrežne povezave

Oddelek: Operacijski sistemi
61639 (1526) ali3n
»

Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
655272 (4508) Klemenn
»

vzpostavitev domačega omrežja

Oddelek: Pomoč in nasveti
132354 (2087) boogie
»

Domace omrezje

Oddelek: Pomoč in nasveti
151913 (1609) ToniT

Več podobnih tem