» »

Playstation 2 ali Dreamcast

Playstation 2 ali Dreamcast

TheHijacker ::

Predno mi to temo zaklenete, bi rad povedal, da bom imel konzolo priključeno izrecno samo na računalnik, preko tv-in na TV tunerju... Zato im ta tema tudi vezo s računalništvom :\

Ok kot sem že zapisal, sem se ogrel še za nakup ene izmed teh dveh konzol. Čemu boste rekli... Igralnost. Večina teh iger je 100x bolj igralna kot igre na PC. Ima kdo kašno izmed teh zverinic doma in bi bil tako dober in napisati pluse in minuse, teh kakšne igre sploh ima.
Kot sem seznanjen je Sega prenehala izdelovati Dreamcast. Če pogledam seznam iger, mora reči da jih je kar precej. Ampak vseeno ali se ga sploh splača? Ali zanj sploh še izdelujejo igre?
V Playstation 2 vidim prihodnost. Ogromno iger. Tudi na E3 so jih na veliko predstavljali.
Kaj pa cena? Mogoče ve koliko takšni zadevici stanejo v Sloveniji in tujini(Italija).
Hvala za odgovore.

lp
http://www.google.si

ChiefThunder ::

kaj pa gamecube od nintenda al pa xbox od microsofta? res je, da ima ps2 zelo zmogljiv, če ne kar najbolj zmogljiv hardwer in kmalu tudi široko paleto iger, ki bodo res na nivoju. dremcast je pa dosti cenejši, vendar mal zastarel, tko, da bi jz reku raje ps2 kot dreamcast... cenejši je pa pomoje v tujini. V sloveniji sem ga videl v bigbengu za 100k, drugače pa poglej pri kakšnem uvozniku al pa ulet v btc, pa boš ziher najdu zadevo...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

_Mortal_ ::

Ampak igra za PS 2 so tud dražje
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

TheHijacker ::

Sem že nabavil. In sicer Dreamcast. Ok ljudje če pa to ni superiorna grafika!!!! Nič zatikanja, fulscreen AA, čidovita ozadja. ZAKON!!!! Zraven mi je model dal tudi 30 iger(piratske). Dead or Alive, SOul Calibor, Nba 2001(PC se lahko skrije), Virtua Tennis(končno en dober tenis!)... Ljudje to bi moral imeta vsak norec na igre!!!!
http://www.google.si

ChiefThunder ::

kok si pa dau?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

TheHijacker ::

Točno 42k. Za moje pojme ugodno. Iger sicer res izide manj kot za PC, ampak so te bolj kvalitetne... Ko poskusiš enkrat Crazy Taxi, si misliš kako to da se avtorji GTA tega niso spomnili.

Zvaven sem dobil tudi vibra pack in en pomnilniški modul. Aja pa še en dodaten gamepad, tako, da lahko igrata dva naenkrat. Že samo to košta cca 20k.
http://www.google.si

o ::

a je nov al rabljen

TheHijacker ::

Rabljen...
http://www.google.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
5913336 (9198) Jst
»

PC pretepačina

Oddelek: Igre
303642 (2819) casiouss
»

Nimam PS2 a rad bi se pretepal

Oddelek: Igre
261991 (1507) Hux
»

HALO in Bungie Software (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
585122 (4598) ABX
»

Katero konzolo

Oddelek: Kaj kupiti
141538 (1382) DrSergioDJ

Več podobnih tem