Forum » Operacijski sistemi » Register problem
Register problem
T(he) Boss ::
Tezava je sledeca: Danes zjutraj probam zagnat racunalnik in mi vrze vun BSOD in napise, da ni mogoce v registru poddrevesa SOFTWARE. Tudi ERD commander 2002 noce prebrati celega registra, torej tega poddrevesa software. Disk sem pregledal, v windows repair konzoli pognal chkdsk /r in nic ne pomaga. Zdaj pa me zanima, kako dobim ta del registran zazaj (seveda brez formatiranja diska) oz. kako odpravit problem (oz. kot bi priljubljeno rekli : Kaj mi je storiti ).
OS= WIN XP SP2 aja, mozno je, da je napako povzrocil razpadajoc konektor na IDE kablu, ki je bil priklopljen v disk, sicer sem ga sedaj zmanjal, vendar prepozno
OS= WIN XP SP2 aja, mozno je, da je napako povzrocil razpadajoc konektor na IDE kablu, ki je bil priklopljen v disk, sicer sem ga sedaj zmanjal, vendar prepozno
jsmith ::
Uporabi System Restore in računalnik vrni v zadnje shranjeno stanje.
Če System Restore ne moreš pognati, potem skopiraj samo shranjeno datoteko \windows\system32\config\SOFTWARE .
Če System Restore ne moreš pognati, potem skopiraj samo shranjeno datoteko \windows\system32\config\SOFTWARE .
T(he) Boss ::
Ja, windowsov ni slo zagnat, pa sem uporabil tole, ja, naceloma je treba iz Volume Imformation najt pravo tocko obnovitve in jo skopirat v windows/system32/config in jo preimenovat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje diska na Win 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 911 (735) | seba-beba |
» | Windows XP - lsass.exeOddelek: Operacijski sistemi | 2825 (1641) | Rauf |
» | Windows XP repairOddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (990) | kmetek |
» | Windows XP - težave z zagonomOddelek: Operacijski sistemi | 2788 (2630) | SebaR |
» | Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???Oddelek: Operacijski sistemi | 1611 (1359) | Lith |