Forum » Operacijski sistemi » Touchpad v fedora, kako izkljuciti?
Touchpad v fedora, kako izkljuciti?
bizzare- ::
Imam synaptics touchpad na prenosniku, in uporabljam fedora 2, kako bi ga izklopil, ker mi gre posteno na k?:)
Am, tako je...
Gledal sem po googlu, pa ni veliko pametnih rešitev, nekaj mi ponuja da uredim neki conf fajl...vglavnem stvar sem sprobal, ampak ne dela.
Vglavnem, bi se dalo, da bi napisal kaksen skupek texta, ki bi prepovedoval delovanje touchpadu?
:)
Gledal sem po googlu, pa ni veliko pametnih rešitev, nekaj mi ponuja da uredim neki conf fajl...vglavnem stvar sem sprobal, ampak ne dela.
Vglavnem, bi se dalo, da bi napisal kaksen skupek texta, ki bi prepovedoval delovanje touchpadu?
:)
Hm, kolikor sem zasledil sploh ni XF86Config v fedori, ampak je xorg.conf.Kaj pa spremeniti pa nimam pojma.Evo se vsebina iz datoteke:
Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "ZAxisMapiing" "4 5"
Option "Emulate3Buttons" "yes"
End section.
Imam pa touchpad in usb miško.
Section "InputDevice"
Identifier "Mouse0"
Driver "mouse"
Option "Protocol" "IMPS/2"
Option "Device" "/dev/input/mice"
Option "ZAxisMapiing" "4 5"
Option "Emulate3Buttons" "yes"
End section.
Imam pa touchpad in usb miško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Debian in nvidiaOddelek: Operacijski sistemi | 2205 (1930) | Icematxyz |
» | Linux Synaptics touchpad driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1107 (984) | preem |
» | [Linux]mousewheel in slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1239 (1155) | Quikee |
» | radeon 9200 suse10 brightness problemOddelek: Operacijski sistemi | 1958 (1774) | roli |
» | slackware 10.2 in usb mouseOddelek: Operacijski sistemi | 1612 (1454) | Mulh |