Forum » Kaj kupiti » Hlajenje...
Hlajenje...
lukaa ::
Zdravo!
Imam procesor P4 2.4GHz (478) box. Torej rad bi kupil kakovostnejši hladilnik da bi malo navil.
Gledal sem že od Zalmana vendar ga ne podpira moja plata
Rad bi ohladil tudi mojo grafično kartico Radeon 9600XT 256
Torej prosim za nasvete, kaj se splača kupit.
Lp Luka
Imam procesor P4 2.4GHz (478) box. Torej rad bi kupil kakovostnejši hladilnik da bi malo navil.
Rad bi ohladil tudi mojo grafično kartico Radeon 9600XT 256
Torej prosim za nasvete, kaj se splača kupit.
Lp Luka
Eddy ::
Njaprej povek koliko denarje bi dal za to in kakšno hlajenje pride v upoštev zrak/h2o....
www.ekwaterblocks.com
DjTonic ::
Katerega Zalmana ? Recimo 7000A lepo paše na P4 plate, sploh ne rabiš imet lukenj okoli socketa, saj se pritrdi s pomočjo priloženih palčk, kar na tisto črno plastiko.
V poštev pride zrak, H2O pride kasneje... Za hlajenje grafe bi dal okoli 10k za hlajenje procesorja pa okoli 15k
Torej z Zalmanom 7000A nebo problemov? Kako hladi in kakšno izvedbo naj vzamem? AL ali Cu?
Hodim na LAN-e tak da nebi mel pretežkega hladilnika...
Torej z Zalmanom 7000A nebo problemov? Kako hladi in kakšno izvedbo naj vzamem? AL ali Cu?
Sami ::
Potem vzami Zalmana 7000A-AlCu, ki hladi tako dobro kot Cu in pa še lažji je. Za grafo pa ti priporočam ZALMAN ZM80D-HP VGA+ZALMAN ZM-OP1.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
Se mi zdi da bo to super, za grafo bom kupil hladilnik pri Cool-PC, edino ta Zalman za procesor ne vem kje prodajajo?
Loki ::
LDevil no way.
mu bo odtrgal socket z plate, ko bo prenasal kisto na lanu.
razen ce bo vsakic demontiral in nazaj montiral.
pa se 120mm vent ne pase v vsako ohisje (v moje recimo ne).
se pri vijacenju vijakov je jeba, ker bi moral imeti momentni kljuc, vsaj ce bi hotel zares optimalni stik.
mu bo odtrgal socket z plate, ko bo prenasal kisto na lanu.
razen ce bo vsakic demontiral in nazaj montiral.
pa se 120mm vent ne pase v vsako ohisje (v moje recimo ne).
se pri vijacenju vijakov je jeba, ker bi moral imeti momentni kljuc, vsaj ce bi hotel zares optimalni stik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2310 (1585) | Grimlord |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1898 (1339) | Grimlord |
» | Katero mamaplato,proc in grafo!?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1218 (1034) | boštjan |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2823 (1948) | profii |
⊘ | Kateri CPU coolerOddelek: Kaj kupiti | 3622 (3040) | boštjan |