Forum » Mobilne tehnologije » GPRS problem
GPRS problem
scro_oll ::
Imam en problem :!?
Mam nokio 7650 par dni nazaj sem imel se sim kartico na recimo une kartice za jurja al 2,5 pa to in sem imel za povezovenje na net vkloplen miniGPRS ,ker imas navadn gprs lahko vkloplen ce imas narocnino. Nato sem sel na mobitel in vzel sim kartico na narocnino (in sicer studentski paket in megaGPRS) In me zanima kako si naj nazaj aktiviram navadni gprs
ker ko grem na net mi se vedno napise (povezujem prek miniGPRS) ??? PA se kako naj zdej ko imam narocnino preverim stanje pogovorov in koliko kb gprsja sem porabil????
HVALA L.p. Milan
Mam nokio 7650 par dni nazaj sem imel se sim kartico na recimo une kartice za jurja al 2,5 pa to in sem imel za povezovenje na net vkloplen miniGPRS ,ker imas navadn gprs lahko vkloplen ce imas narocnino. Nato sem sel na mobitel in vzel sim kartico na narocnino (in sicer studentski paket in megaGPRS) In me zanima kako si naj nazaj aktiviram navadni gprs
ker ko grem na net mi se vedno napise (povezujem prek miniGPRS) ??? PA se kako naj zdej ko imam narocnino preverim stanje pogovorov in koliko kb gprsja sem porabil????
HVALA L.p. Milan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instant internet v mobilnem telefonuOddelek: Mobilne tehnologije | 1029 (902) | vres.ales |
» | Internet v rovtah=) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6812 (4611) | Duke Nukem |
» | Kateri mobitel z BT in GPRSOddelek: Mobilne tehnologije | 1508 (1431) | Caligula |
» | GPRS prekletstvo nad mojim telefonomOddelek: Pomoč in nasveti | 2798 (2441) | SanSan |
» | internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 1840 (1650) | SasoS |