Forum » Loža » Pcx računalnik iz BigBanga - totalno razočaranje
Pcx računalnik iz BigBanga - totalno razočaranje
schejk ::
zdej mi pa povejte ce je tole normalno.
Računalnik sm kupu pred letom in crknilo oz. menjal sm naslednje:
2x pekač
1x trdi disk
1x matična plošča
1x dvd rom
Pa še butli ( hard store) so mi nazadnje dal comp skup tk da na noben način ne morem dostopit do dveh usbjev - ohišje jih na pol prekriva.
Računalnik sm kupu pred letom in crknilo oz. menjal sm naslednje:
2x pekač
1x trdi disk
1x matična plošča
1x dvd rom
Pa še butli ( hard store) so mi nazadnje dal comp skup tk da na noben način ne morem dostopit do dveh usbjev - ohišje jih na pol prekriva.
2nemesis ::
Ali so sploh razmišljal zakaj ti tako pogosto crkuje?
Bolje bi bilo če bi ti zamenjali še napajalnik.
Pri PCX-u imajo pa tako ali tako rajši večje stranke in se na manjše ne ozirajo kaj dosti.
Bolje bi bilo če bi ti zamenjali še napajalnik.
Pri PCX-u imajo pa tako ali tako rajši večje stranke in se na manjše ne ozirajo kaj dosti.
nicjasno ::
Nauk?
Sestavi si racunalnik raje sam po komponentah. Tako bos imel najvecjo kontrolo nad tem kaksne komponente imas noter, kako je sestavljeno in imel bos garancijo na vsak kos hw-ja posebej.
Sestavi si racunalnik raje sam po komponentah. Tako bos imel najvecjo kontrolo nad tem kaksne komponente imas noter, kako je sestavljeno in imel bos garancijo na vsak kos hw-ja posebej.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
schejk ::
a mi lahk povete kej konkretnega glede napajalnika da jim bom mal zatežil ko bom nesu dvd menjat
Daedalus ::
Očitno spušča preveč napetosti na matično ploščo/molex konektorje, pol pa ti komponente crkujejo ena za drugo. Probaj s kakim programom/voltmetrom pomeriti zadevo, pa boš videl. Oziroma, voltmeter odpade, ker če boš sam odpiral ohišje ni več garancije.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene večOddelek: Pomoč in nasveti | 3572 (2978) | STU-III |
» | Slab napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 1506 (951) | RazzorX |
» | i5 računalnik za okoli 800 EUROddelek: Kaj kupiti | 3050 (2140) | dzinks63 |
» | Problem napajalecOddelek: Strojna oprema | 1253 (947) | Pyr0Beast |
» | Napajalnik - nepravilne voltazeOddelek: Strojna oprema | 1084 (774) | nicjasno |