Forum » Zvok in slika » predvajanje *.mov
predvajanje *.mov
bigk ::
Imam AMD Sempron 2800+, Gigabyte GA-7N400 Pro2 matično ploščo, Geforce4 MX 440 grafično, WIN XP SP2.
Xvid in Divix filme lahko predvajam brez problemov. Problem pa se pojavi pri .mov filmih. Ko film zaženem je nekaj časa vredu, potem pa se slika zmaže. Poskusil sem na 2 drugih mašinah in je bilo vse vredu. Poskusil sem že dr drugimi driverji za grafično, različne codece in preverjal DirectX ( ki je kot kaže vredu), a brez rešitve.
Mogoče kdo ve v čem je problem?
Hvala.
Xvid in Divix filme lahko predvajam brez problemov. Problem pa se pojavi pri .mov filmih. Ko film zaženem je nekaj časa vredu, potem pa se slika zmaže. Poskusil sem na 2 drugih mašinah in je bilo vse vredu. Poskusil sem že dr drugimi driverji za grafično, različne codece in preverjal DirectX ( ki je kot kaže vredu), a brez rešitve.
Mogoče kdo ve v čem je problem?
Hvala.
l.p.
//bigk K
//bigk K
- spremenil: CaqKa ()
CaqKa ::
pojma nimam zakaj bi to bil geforce problem, zato bom temo preimenoval.
probaj z quicktime alternative programom predvajat.
http://fileforum.betanews.com/detail/Qu...
probaj z quicktime alternative programom predvajat.
http://fileforum.betanews.com/detail/Qu...
Temo sem naslovil Geforce, ker resnično ne vem ali je problem v Geforcu, driverju ali kakšnem codecu ali celo DirectX-u... Quicktime pa sem inštaliral že 3x. PoOleg tega sem poskusil tudi z XnView pa ni bilo nič bolje. Bom poskusil še s predlaganim programom in sporočim.
l.p.
//bigk K
//bigk K
Preizkusil sem z omenjenim program, vendar ni nič drugače. Bom poskusil še na novo inštalirati DirectX...
l.p.
//bigk K
//bigk K
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bigk ()
Odstranil sem DirectX in sedaj ga ne morem ponovno namestiti. Ko zaženem install za verzijo 9c mi takoj javi, da je namestitev končana in se inštaler konča. Kakšna ideja?
l.p.
//bigk K
//bigk K
Po dolgih urah sem končno odkril problem. Pojavi se takoj ko namestim chipset gonilnike od matične plošče. Poskusil sem z najnovejšimi vendar problema nisem rešil. Skratka sedaj jih nimam nameščenih in vse deluje pravilno.
l.p.
//bigk K
//bigk K
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab performance novega racunalnika v enem izmed programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3411 (2910) | Ryker |
» | Računalnik zmrzne (dela le trdi reset)Oddelek: Strojna oprema | 1811 (1328) | SodVina |
» | Zamrzovanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1679 (1278) | R-H-O |
» | DirectX je inštaliran, a ga vseeno niOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1237) | maxx |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2343 (1909) | Damjan Jagar |