» »

kateri printer priporocate

kateri printer priporocate

aks_! ::

Pozdravljeni.
Odlocam se za nakup printerja, ki me ne bi stal celega premozenja in bi bil primeren za tisk raznih seminarskih nalog. Do zdaj sem uporrabljal Epson Stylus Color 680, s katerim nisem bil zadovoljen (ce ti je zmanjkala le ena kartusa sploh nisi mogel printat !?) . Aja, pa pomembno je, da ni potraten z barvo in da tudi kartuse niso drage. NAgibam se v smeri kaksnega HP ali pa Canona, lahko pa tudi Epson (do zdaj sem imel dva epsona, s katerima pa nisem bil ravno najbolj zadovoljen). Vsak nasvet je dobrodosel.
Hvala

roli ::

Hm jaz imam HP PSC 1315 pa mi je zelo vred.
Glave so od 2000-5000 SIT.
Printer je vred pa še skener maš:D .
Je multifunkcijska naprava.
Dobiš ga v comtronu al pa v sponi za 26.000 SIT.
Priporočam!
Če te zanima še kaj vpraši.
Lp!
http://www.r00li.com

SodVina ::

Zadnjic sem kupil Canon pixma ip1000 v bofu za 13k. Za seminarske je v redu, fora pa je v tem, da so nadomestne kartuse smesno poceni: v Bofu imajo crno za 890sit in barvno za cca. 1250sit

Sicer za kaksne kvalitetne fotografije ravno ni(neverjetno8-O ), samo za ta denar je to to:)

globoko grlo ::

canon bo še najbl prav, za model se boš pa že znal odločit, ane

lp

Jux ::

osebno ti priporočam Canon Pixima 3000 oz. 4000 ali pa Canon i560. Super kvaliteta izpisa, super hitrost (še posebej v povsem spodobnem draft mode-u), tiskanje do roba, kartuše ki jih menjaš za vsako barvo posebej, pa še najcenejši izpis med brizgalniki.

Prej sem uporabljal enih 8let hp dj550c - super tiskalnik, edino črnilo je drago, zdej sem pa s tem canonom še bolj zadovoljen (je pa res da je imel eno serjsko napako, ki so jo odpravili znotraj garancije). Epson se sploh ne more primerjat s temi, z vsemi epsoni (razen tistih prvih) sem imel težave.

Go Canon!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8830737 (24435) Bye
»

Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )

6317369 (15488) SLO_Matej
»

Tiskalnik oz. večfunkcijska naprava

283907 (3249) GeForce
»

Multifunkcijska za domačo rabo

274234 (3477) debil
»

Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?

Oddelek: Novice / Ankete
385419 (4319) KoKi

Več podobnih tem