Forum » Kaj kupiti » kateri printer priporocate
kateri printer priporocate
aks_! ::
Pozdravljeni.
Odlocam se za nakup printerja, ki me ne bi stal celega premozenja in bi bil primeren za tisk raznih seminarskih nalog. Do zdaj sem uporrabljal Epson Stylus Color 680, s katerim nisem bil zadovoljen (ce ti je zmanjkala le ena kartusa sploh nisi mogel printat !?) . Aja, pa pomembno je, da ni potraten z barvo in da tudi kartuse niso drage. NAgibam se v smeri kaksnega HP ali pa Canona, lahko pa tudi Epson (do zdaj sem imel dva epsona, s katerima pa nisem bil ravno najbolj zadovoljen). Vsak nasvet je dobrodosel.
Hvala
Odlocam se za nakup printerja, ki me ne bi stal celega premozenja in bi bil primeren za tisk raznih seminarskih nalog. Do zdaj sem uporrabljal Epson Stylus Color 680, s katerim nisem bil zadovoljen (ce ti je zmanjkala le ena kartusa sploh nisi mogel printat !?) . Aja, pa pomembno je, da ni potraten z barvo in da tudi kartuse niso drage. NAgibam se v smeri kaksnega HP ali pa Canona, lahko pa tudi Epson (do zdaj sem imel dva epsona, s katerima pa nisem bil ravno najbolj zadovoljen). Vsak nasvet je dobrodosel.
Hvala
roli ::
Hm jaz imam HP PSC 1315 pa mi je zelo vred.
Glave so od 2000-5000 SIT.
Printer je vred pa še skener maš .
Je multifunkcijska naprava.
Dobiš ga v comtronu al pa v sponi za 26.000 SIT.
Priporočam!
Če te zanima še kaj vpraši.
Lp!
Glave so od 2000-5000 SIT.
Printer je vred pa še skener maš .
Je multifunkcijska naprava.
Dobiš ga v comtronu al pa v sponi za 26.000 SIT.
Priporočam!
Če te zanima še kaj vpraši.
Lp!
http://www.r00li.com
SodVina ::
Zadnjic sem kupil Canon pixma ip1000 v bofu za 13k. Za seminarske je v redu, fora pa je v tem, da so nadomestne kartuse smesno poceni: v Bofu imajo crno za 890sit in barvno za cca. 1250sit
Sicer za kaksne kvalitetne fotografije ravno ni(neverjetno ), samo za ta denar je to to
Sicer za kaksne kvalitetne fotografije ravno ni(neverjetno ), samo za ta denar je to to
Jux ::
osebno ti priporočam Canon Pixima 3000 oz. 4000 ali pa Canon i560. Super kvaliteta izpisa, super hitrost (še posebej v povsem spodobnem draft mode-u), tiskanje do roba, kartuše ki jih menjaš za vsako barvo posebej, pa še najcenejši izpis med brizgalniki.
Prej sem uporabljal enih 8let hp dj550c - super tiskalnik, edino črnilo je drago, zdej sem pa s tem canonom še bolj zadovoljen (je pa res da je imel eno serjsko napako, ki so jo odpravili znotraj garancije). Epson se sploh ne more primerjat s temi, z vsemi epsoni (razen tistih prvih) sem imel težave.
Go Canon!
Prej sem uporabljal enih 8let hp dj550c - super tiskalnik, edino črnilo je drago, zdej sem pa s tem canonom še bolj zadovoljen (je pa res da je imel eno serjsko napako, ki so jo odpravili znotraj garancije). Epson se sploh ne more primerjat s temi, z vsemi epsoni (razen tistih prvih) sem imel težave.
Go Canon!
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30737 (24435) | Bye |
» | Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17369 (15488) | SLO_Matej |
» | Tiskalnik oz. večfunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 3907 (3249) | GeForce |
» | Multifunkcijska za domačo raboOddelek: Kaj kupiti | 4234 (3477) | debil |
» | Nova anketa: s čim hranite vaš tiskalnik?Oddelek: Novice / Ankete | 5419 (4319) | KoKi |