Forum » Kaj kupiti » mp3 predvajalniki
mp3 predvajalniki
Magla ::
Ali je morda že zasledil kdo test mp3 predvajalnikov... recimo v kaki reviji ali pa na kaki internetni strani...
Predvsem me zanima koliko zdrži z eno baterijo
namreč kupil sem Diva mp3 player k prepozna CF kartice... pa je zdržal s originalno baterijo cca 3 ure ... k sem pa kupil čip baterijo za 100 sit pa samo 30 minut...
To se mi zdi čist premalo... če kdo kj ve pliz help
aja pa še to - če bi se odločil za nakup polnilcev baterij - je bila na slo-techu objavljen link do ene elektro revije k so bli ful dobr opisani polnilci. Neki v zvezi s tremi razredi... ali kdo ve kje je že to
thx, S!
Predvsem me zanima koliko zdrži z eno baterijo
namreč kupil sem Diva mp3 player k prepozna CF kartice... pa je zdržal s originalno baterijo cca 3 ure ... k sem pa kupil čip baterijo za 100 sit pa samo 30 minut...
To se mi zdi čist premalo... če kdo kj ve pliz help
aja pa še to - če bi se odločil za nakup polnilcev baterij - je bila na slo-techu objavljen link do ene elektro revije k so bli ful dobr opisani polnilci. Neki v zvezi s tremi razredi... ali kdo ve kje je že to
thx, S!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best buy mp3 player (star mi je umrl) za cca 30€Oddelek: Kaj kupiti | 1464 (1198) | Leks |
» | Polnilci NiMH baterijOddelek: Kaj kupiti | 3116 (2841) | jype |
» | digitalni fotoaparatOddelek: Kaj kupiti | 2240 (1992) | Fizikalko |
» | Polnilec + Baterije (akumulatorji :P)Oddelek: Kaj kupiti | 1759 (1576) | OnTheMic |
» | Kateri polnilec za baterije?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1872 (1598) | goba |