Forum » Kaj kupiti » Chiligreen prenosniki
Chiligreen prenosniki
rzhektor ::
Kupujem prenosnik za zmerno ceno (tko da kakšni HP, Toshiba, Dell odpadejo) pa sem zasledil Chiligreen G556
Zaslon 15.1" SXGA TFT
Ločljivost 1400x1050
Procesor Intel Pentium Centrino 1.6 GHz
Delovni spomin 512MB DDR
Trdi disk HD 60GB
DVD zapisovalec ND 6500, 8x, Double Layer
Grafična kartica ATI M11 9700 128MB
Zvočna kartica AC 97 5.1
Modem 56 kb/ps
Mrežna kartica 10/100, WLAN
Vmesniki TV-out, PCMCIA 1x Type II, 2x USB 2.0, drsna ploščica, FireWire IEEE 1394, IrDA, VGA izhod, paralelni port
Baterija Smart Li-ion
Garancija 2 leti - doplačilo za dodatno leto je 30.000 sit + ddv
Darilo Torbica + takeMS USB ključ 128MB
Programska oprema Program za predvajanje dvd in snemanje cd in dvd-jev
CENA pri ANNIju: 349.900,00
To se mi zdi ful ugodno, zdej me pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s temi prenosniki???
Še link od uradne strani
Zaslon 15.1" SXGA TFT
Ločljivost 1400x1050
Procesor Intel Pentium Centrino 1.6 GHz
Delovni spomin 512MB DDR
Trdi disk HD 60GB
DVD zapisovalec ND 6500, 8x, Double Layer
Grafična kartica ATI M11 9700 128MB
Zvočna kartica AC 97 5.1
Modem 56 kb/ps
Mrežna kartica 10/100, WLAN
Vmesniki TV-out, PCMCIA 1x Type II, 2x USB 2.0, drsna ploščica, FireWire IEEE 1394, IrDA, VGA izhod, paralelni port
Baterija Smart Li-ion
Garancija 2 leti - doplačilo za dodatno leto je 30.000 sit + ddv
Darilo Torbica + takeMS USB ključ 128MB
Programska oprema Program za predvajanje dvd in snemanje cd in dvd-jev
CENA pri ANNIju: 349.900,00
To se mi zdi ful ugodno, zdej me pa zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s temi prenosniki???
Še link od uradne strani
Pithlit ::
Sicer si lastim gericoma že 3 leta (skoraj 4) vendar... svetujem ti da pejdi do anni-ja in preizkusi zadevo. Komponente so itak podobne pri vseh laptopih. Meni recimo zadeva deluje brezhibno, vsaj kar se tiče notranjega življenja (CD-RW/DVD je sicer crknil pred kakim letom ampak to me ne moti preveč). Kar me pa zelo moti je cenenost ohišja. V povprečju namreč 2x na dan odprem in zaprem pokrov (zaslon). To pa je očitno zahtevalo davek in sem kak mesec nazaj dokončno zlomil nosilec zaslona (trenutno popravljen z improvizirano alu konstrukcijo) in ta chilligreen ima popolnoma enako vpetje kot moj gericom.
Če te torej cenenost konstrukcije in njene možne posledice (raznorazni zlomi) kupi... Če ne pol pa išči naprej. Osebno bom naslednjič (ko zadeva dokončno odpove) kupil kaj bolj... trpežnega (Siemens, HP...).
Osel gre samo enkrat na led... jest pa probavam dokler mi ne rata prit čez...
Če te torej cenenost konstrukcije in njene možne posledice (raznorazni zlomi) kupi... Če ne pol pa išči naprej. Osebno bom naslednjič (ko zadeva dokončno odpove) kupil kaj bolj... trpežnega (Siemens, HP...).
Osel gre samo enkrat na led... jest pa probavam dokler mi ne rata prit čez...
Life is as complicated as we make it...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chiligreen ali Gericom laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 2075 (1984) | overlord_tm |
» | Prenosnik do 300.000, raje manj :)Oddelek: Kaj kupiti | 4017 (3109) | drejc |
» | Težava z nakupom prenosnika!Oddelek: Kaj kupiti | 2263 (1717) | samo112 |
» | Chiligreen prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1932 (1664) | Eru |
» | Nakup prenosnika, žnjtičOddelek: Kaj kupiti | 2114 (1571) | Wolfram |