Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica in ledice
Tipkovnica in ledice
Tomi ::
Zadnjič sem dal v tipkovnico modro ledico ( v Num lock ), ostalo je zaenkrat še zeleno.
Potem je nekaj dni delalo lepo, sedaj pa se ni Num lock, pa tudi Caps vsakih nekaj sekund ali recimo minut izključita. Kar tako, brez da bi karkoli naredil. Seveda se izlkjučita tudi njuni funkciji. Kaj bi lahko bilo narobe?
Potem je nekaj dni delalo lepo, sedaj pa se ni Num lock, pa tudi Caps vsakih nekaj sekund ali recimo minut izključita. Kar tako, brez da bi karkoli naredil. Seveda se izlkjučita tudi njuni funkciji. Kaj bi lahko bilo narobe?
metrodusa.blogspot.com
- zaklenil: Tomi ()
krucymucy ::
Mogoce si slabo sestavu tipkovnico in ob dolocenen sunku ali kaksnem pritisku izgubi tipka stik z vezjem, ki je spodi pod tipkami!!!
Moje mnenje, ker je tud men tko delal
Moje mnenje, ker je tud men tko delal
krucymucy ::
Aja, prej sem pozabu, da mam jest v tipkovnici eno folijo na kateri je tiskano vezje! in zlo hitr pride do slabga stika!!!
Tomi ::
Sedaj pa vse dela lepo.. Pa nisem nič šravfal, samo enkrat sem poiskusil star štromarski trik. En udarec po delu, ki ne dela
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP8710w zamenjava grafikeOddelek: Strojna oprema | 2211 (1706) | _koki_ |
» | Polit prenosnik HP 4515sOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2208 (2091) | Chupa |
» | laptop in tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 2997 (2932) | pino |
» | Problem po menjavi matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (991) | Pyr0Beast |
» | Program, ki kaže sporočila(email) preko stat-ledic na tipkovniciOddelek: Programska oprema | 880 (735) | Borci |