Forum » Strojna oprema » dvd- rw problem
dvd- rw problem
furioso ::
Zivjo!
Zanima me ali obstaja kaka možnost da bi se DVD-RW in CD-RW med seboj "motila" oz. konkretno mam oba na mašini in mi DVD ne zaznava bilokaterga cd medija, je mogoče dvd v p..., ali obstaja še kaki drug problem!
Hvala!
Furioso
Zanima me ali obstaja kaka možnost da bi se DVD-RW in CD-RW med seboj "motila" oz. konkretno mam oba na mašini in mi DVD ne zaznava bilokaterga cd medija, je mogoče dvd v p..., ali obstaja še kaki drug problem!
Hvala!
Furioso
Zheegec ::
"motita" se lahko, če imaš narobe nastavljene jumperje, ampak če ti na začetku BIOS oba prepozna, potem to ni to.
Poizkusi najprej na kakšen drug comp dati DVD-ROM, ali pa vsaj na drug kabel, ali pa kot master, če je sedaj slave in obratno.
Poizkusi najprej na kakšen drug comp dati DVD-ROM, ali pa vsaj na drug kabel, ali pa kot master, če je sedaj slave in obratno.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22998 (10213) | Yossarian |
» | kako posneti 8GB DVD videoOddelek: Strojna oprema | 2365 (2167) | dustphoenix |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4201 (2539) | boss98 |
» | Program Sonic MyDVD ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 1190 (1148) | CaqKa |
» | win 98 + bsplayer: ni podnapisevOddelek: Zvok in slika | 1630 (1496) | LojzePek |