Forum » Kaj kupiti » EK bloki -15% se splača???
EK bloki -15% se splača???
krivec ::
Živjo!
Ko sem malo bral poste kdo pa kaj ima vse vodno hlajenje sem se tudi jaz navdušil zanj. Sedaj so časi ko sem po počitnicah spet prišel malo do denarja. Pa me zanima ko sem zasledil da ima tale Eddy zdj kao 15% popusta na bloke. Pa sem mal preračunal in vidu da bi dobu EK-WWA-1 blok že za 10k Sit. In glede na to da so ostali bloki čez 12k Sit pri Cool-PCju se mi zdi sedaj dobra šansa za nabavt.
Pa najbrš bi vzel še blok za grafo. Pa L25 črpalko, ker sem zasledu da je L30 dost glasna. Radiator sem pa kupu rabljen black ice pro II.
Pa me zanima če bi to dobro hladilo mojega bartona 2600+ pa grafo 9600XT...
Hvala za pomoč!
Ko sem malo bral poste kdo pa kaj ima vse vodno hlajenje sem se tudi jaz navdušil zanj. Sedaj so časi ko sem po počitnicah spet prišel malo do denarja. Pa me zanima ko sem zasledil da ima tale Eddy zdj kao 15% popusta na bloke. Pa sem mal preračunal in vidu da bi dobu EK-WWA-1 blok že za 10k Sit. In glede na to da so ostali bloki čez 12k Sit pri Cool-PCju se mi zdi sedaj dobra šansa za nabavt.
Pa najbrš bi vzel še blok za grafo. Pa L25 črpalko, ker sem zasledu da je L30 dost glasna. Radiator sem pa kupu rabljen black ice pro II.
Pa me zanima če bi to dobro hladilo mojega bartona 2600+ pa grafo 9600XT...
Hvala za pomoč!
Bite my shiney metal ass !
Eddy ::
No, če noben ne napiše nič konkretnega bom pa jest mal dodal.
Mislim, da ceneje (razen rabljeno robo) neboš dobil tako dobrih blokov. Black ice pro II je super radiator. Tudi L25 je dobra črpalka in tiha.
Tako da sem prepričan da boš zelo zadovoljen!
Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.
Mislim, da ceneje (razen rabljeno robo) neboš dobil tako dobrih blokov. Black ice pro II je super radiator. Tudi L25 je dobra črpalka in tiha.
Tako da sem prepričan da boš zelo zadovoljen!
Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.
www.ekwaterblocks.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje in vaši nasveti!!!???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3018 (2252) | Eddy |
» | Kratka anketa glede črpalk in blokovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3116 (2527) | MasterMiG |
» | Vodno tole nucam pa nobenga druzga (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4156 (3344) | Keyser Soze |
» | Bi L30 zdržala dve LADI?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1925 (1219) | DominusSLO |
» | Vodno hlajenje termaltakeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2712 (1820) | BaRtMaN |