Forum » Elektrotehnika in elektronika » Slab napajalnik?
Slab napajalnik?
Myth ::
Mene pa zanima zakaj meni več ne dela računalnik. Spucal sn prah ven z napajalnika. Ampak ko poskusim zagnat comp, ne gre. Monitor se ne vklopi. Pa vent od CPU-ja se tudi ne zažene. Prebral sem si članek o napajalniku, pa piše da je lahko ravno to vzrok, da je postal za v ku*** ... Zdaj pa ne vem ali bi ga probal dat na servis al kupit novega, bolsega?
en LP in BZ
en LP in BZ
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Azrael ::
Za začetek, tipka za vklop je prav priklopljena in dela (včasih crknejo po čiščenju - se odlomi ena od žičk s tipke in to je to) ? Za preizkus lahko zamenjaš s tipko za reset.
Potem je lahko problem, da AGP grafike nisi dovolj porinil v slot in spet se vse dela mrtvo.
Kabli so na matično priklopljeni vsi in to pravilno ?
Upam, da nisi uspel na pol spuliti procesorja iz socketa, kot je včeraj uspelo mojemu kolegu...
Preveri te stvari in poročaj.
LP, Azrael
Potem je lahko problem, da AGP grafike nisi dovolj porinil v slot in spet se vse dela mrtvo.
Kabli so na matično priklopljeni vsi in to pravilno ?
Upam, da nisi uspel na pol spuliti procesorja iz socketa, kot je včeraj uspelo mojemu kolegu...
Preveri te stvari in poročaj.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter za 20 V da od sebe 21.5 VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2129 (1747) | Stari maček |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25865 (24189) | mihibo5 |
» | Ob vklopu po zaustavitvi sistema ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (793) | DixieFlatline |
» | Sistem se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 1474 (1259) | šemeno |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4422 (4175) | hudychk |