Forum » Omrežja in internet » ADSL - izguba paketov do 25%
ADSL - izguba paketov do 25%
sivi01 ::
Pozdrav.
Zanima me, če je imel še kdo od vas podobne težave:
Že v ponedeljek sem opazil, da med pinganjem izginjajo paketi in sem prijavil na 116, prišel je telekomovec in preveril linijo in zaključil reklamacijo z trditvijo, da je z linijo vse OK, seveda ni bilo. Ponovno sem prijavil na 116 in je serviser ponovno prišel in zamenjal modem, ter sva se nato oba čudila (jaz niti ne), da zadeva še vedno ne deluje OK. Sedaj je zadevo prevzel nek drug oddelek v telekomu, vendar se mi še niso javili, baje je "kompleksen" problem.
Na Siolu so seveda trdili da to ni tako strašen izpad paketkov, da se še vedno da surfat, problem je v tem, da delam od doma in mi je to pomembna povezava v svet in do mojih strank. Za popizdit vam rečem.
Ping je normalno hiter (12 - 20 ms) do siola, vendar se paketi izgubljajo.
lp
Sivi
Zanima me, če je imel še kdo od vas podobne težave:
Že v ponedeljek sem opazil, da med pinganjem izginjajo paketi in sem prijavil na 116, prišel je telekomovec in preveril linijo in zaključil reklamacijo z trditvijo, da je z linijo vse OK, seveda ni bilo. Ponovno sem prijavil na 116 in je serviser ponovno prišel in zamenjal modem, ter sva se nato oba čudila (jaz niti ne), da zadeva še vedno ne deluje OK. Sedaj je zadevo prevzel nek drug oddelek v telekomu, vendar se mi še niso javili, baje je "kompleksen" problem.
Na Siolu so seveda trdili da to ni tako strašen izpad paketkov, da se še vedno da surfat, problem je v tem, da delam od doma in mi je to pomembna povezava v svet in do mojih strank. Za popizdit vam rečem.
Ping je normalno hiter (12 - 20 ms) do siola, vendar se paketi izgubljajo.
lp
Sivi
Hehe, torej sušilec za lase in izvijač v roke ter juriš nad telekomove omarice? ;)
lp
Sivi
lp
Sivi
sinko999 ::
Jah pri meni je bilo to po 20+ klicih na 116 so se zmigali pa so poiskali napako v eni izmed omaric zdaj pa net dela v vsakem vremenu isto prej pa ko je prišel dež oz megla je začelo prekinjati telefon je tudi nedloval oz močno hreščanje in prekinjanje.
Ni? ni ve?no !
Telekom je po 5 (petih) dneh rešil problem. Mojster je resetiral ploščo v telefonski centrali.
lp
Sivi
lp
Sivi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izidor - nagrada za spletno odličnostOddelek: Izdelava spletišč | 2090 (1373) | hruske |
» | Zgodovina se ponavlja, naša naivnost pa tudi!Oddelek: Problemi človeštva | 2034 (1593) | sivi01 |
» | Primerjava med rusko, ameriško in evropsko gps navigacijoOddelek: Znanost in tehnologija | 3487 (2548) | BigWhale |
» | Visok ping pri adsluOddelek: Omrežja in internet | 3113 (2474) | MOJNET.net |
» | ADSL problem (telekom)Oddelek: Omrežja in internet | 3068 (2215) | TribesMan |