» »

Linksys WAP54G in zgubljanje povezave

Linksys WAP54G in zgubljanje povezave

neo977 ::

Oj!

Imam Linksys-ov Access Point in prenosnik z Intel 2200bg. Vse lepo dela, dokler (vsaj mislim da takrat) prenosnik ne gre v stand-by. Takrat ponavadi AP izgubi LAN povezavo s switchem. Ce prenosnik zazenem, se poveze z AP, gre ga pingat, gre se connectat v nastavitve, ne gre pa vec ven do LANa. Takrat moram AP samo izklopit in ponovno vklopit, potem pa spet dela.

Imam 2 taka AP in oba sta povezana na isti switch. Je mozno da se motita (zgodi se tudi, ce je en izklopljen, tak da verjetno ne).

Uporabljam zadnji firmware

lp, B.P.

kajak33 ::

Dane boš mislil, da si edini. Tudi sam imam podobne težave. Izgleda da Centrimo (mislim intel 220 BG in Linksys ne pašeta skupaj kot je treba. Včeraj sem malo rauiskoval po netu in našel zanimivo čtivo. Sem bil preveč utrujen, pa se nisem tako poglablal. Ampak mislim, da se problem će obdeluje. Dodajam link pa malo prečekiraj.
lp

http://cablemodemshare.com/News_story_7...

kajak33 ::

A ja. Poskušaj zaigrati kakšno igro preko neta, pa boš videl kako lepo povezava pada. Me zanima tvoj rezulrtat. Poveži se samo premo 2200 bg na Linksys.

lp

neo977 ::

Hm... Na notebooku nimam iger tak da to odpade... lahko pa testiram recimo s prenosom kakih 20-30gb, ker to tud ne bo ravno hitro preneslo. Baje obstajajo razlicne verzije teh firmwareov (originalni so opensource na linksysovi strani), tak da je verjetno ze kdo kaj saro po njih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gonilniki za wireless

Oddelek: Pomoč in nasveti
271388 (926) crniangeo
»

Kateri driver potrebujem?

Oddelek: Pomoč in nasveti
151813 (1297) SloBiscuit
»