Forum » Kaj kupiti » kateri usmerjevalnik?
kateri usmerjevalnik?
Flamer ::
Torej, mene zanima kateri usmerjevalnik bi mi priporočali za delitev ADSL dostopa. Sedaj imam kar preko ICSja, samo mi gre meni in predvsem ostalim uporabnikom omrežja (3PCji +Xbox) + na živce, ko recimo estartam PC in jim gre povezava rakom žvižgat.
Zanima me, če se splača kupiti izdelke od 3coma,za katerega vem da kvaliteta ni vprašljiva, me pa zanima če ga ima še kdo, in bi lahko kaj povedal, kako se obnese pa to.
Povezava do trgovine
Zanima me, če se splača kupiti izdelke od 3coma,za katerega vem da kvaliteta ni vprašljiva, me pa zanima če ga ima še kdo, in bi lahko kaj povedal, kako se obnese pa to.
Povezava do trgovine
Oblivion ::
Jst ti tega priporocam.
Rotuer je pa Linksys BEFSX41. Na njega imam priklopljenih 6 racunalnikov 3 direkt + switch in se trije. Zadeva dela, na zectku malce problem s kofiguracijo, ko pa sem dobil tapravi firmware je zadeva zazivela. Stane te 25k, mogoce v kaksni drugi trgovini kaj manj. Probaj.
Rotuer je pa Linksys BEFSX41. Na njega imam priklopljenih 6 racunalnikov 3 direkt + switch in se trije. Zadeva dela, na zectku malce problem s kofiguracijo, ko pa sem dobil tapravi firmware je zadeva zazivela. Stane te 25k, mogoce v kaksni drugi trgovini kaj manj. Probaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za s939/754? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24758 (20655) | svetetko |
» | Nov Sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4756 (2908) | Planetarium |
» | Računalnik do 550 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5705 (4467) | mera |
» | Homemade projektor (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8881 (5335) | dj_andy |
» | MD playerOddelek: Kaj kupiti | 1251 (1089) | njok |