Forum » Pomoč in nasveti » SAVE PICTURE AS...zakaj samo bitmap?
SAVE PICTURE AS...zakaj samo bitmap?
m_z ::
ojla,
Imam problem, in sicer, ko v IE poizkusim shranit kakršnokoli sliko z neta mi jo shrani samo kot "UNTITELED.bmp"...
Nekaj časa nazaj pa je še vse delalo ok, in če je bilo ime slike npr. "janez" in format "jpg" sem lahko to sliko tudi tako shranil, sedaj so pa vse slike untiteled in bmp...
zdi se mi da je kakšna(od nemalo njih) anomalija IE-ja in ja, bom zamenjal za OPERO oz. katerega mi boste dobrodušno na podlagi lastnih (dobrih) izkušenj predlagali...a za sedaj me zanima odprava tega problemčka...
za pomoč se že v naprej zahvaljujem...
lp
mitja
Imam problem, in sicer, ko v IE poizkusim shranit kakršnokoli sliko z neta mi jo shrani samo kot "UNTITELED.bmp"...
Nekaj časa nazaj pa je še vse delalo ok, in če je bilo ime slike npr. "janez" in format "jpg" sem lahko to sliko tudi tako shranil, sedaj so pa vse slike untiteled in bmp...
zdi se mi da je kakšna(od nemalo njih) anomalija IE-ja in ja, bom zamenjal za OPERO oz. katerega mi boste dobrodušno na podlagi lastnih (dobrih) izkušenj predlagali...a za sedaj me zanima odprava tega problemčka...
za pomoč se že v naprej zahvaljujem...
lp
mitja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gif format grafikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1232) | IceLove |
» | Zakaj se mi popači jpg slika??Oddelek: Zvok in slika | 1666 (1513) | CaqKa |
» | Internet Explorer in shranjevanje slikOddelek: Programska oprema | 1024 (931) | iration |
» | C++ Builder pomočOddelek: Programiranje | 832 (793) | TheHijacker |
» | Shranjenvanje slikOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (911) | Heisenberg |